Vintage is wel echt mijn ding zeg maar :)…en rotan vind ik super in dit vintage stijltje passen. Maar waar vind je nu die leuke rotan kinderstoel of dat leuke rotan kinderbed? Zoek niet verder! Ik heb ze voor je gevonden! Ik heb voor jou nieuwe rotan stoelen en bedden gevonden maar dan natuurlijk wel met die gave vintage look.

Want zeg nou zelf: zijn het geen beauty’s? Ik heb zelf een vintage rotan stoeltje op de kop kunnen tikken maar deze nieuwe stoeltjes doen niet onder voor vintage wat mij betreft. En die rotan bedden dan??! Jammer dat ik geen kinderbed meer nodig heb anders zou ik het wel weten! Uiteraard vind je onder de foto een link waar de rotan spullen te koop zijn. Ik hoop in ieder geval dat ik jouw kindje met deze tips haar of zijn droomkamer kan geven.

Rotan gekte: helemaal fan van deze rotan kinderbedden en rotan stoelen

rotan kinderstoel vintage

Dit is het vintage rotan kinderstoeltje op de kamer van mijn zoon Pepijn gevonden op een Frans marktje. De poster die je ziet hangen is van mijn hand en te koop op de webshop van Kinderkamervintage.

En dit is het stoeltje van mintimoon wat ik heb gevonden!

rotan kinderbed

gevonden op lalalovesdecor

Zo’n bed kan je vinden op Maisons du monde: het Suzane bed

gevonden op Marieclaire door Katia Fache: een heel goed voorbeeld van een vintage look in een modern kamertje wat mij betreft. Behang is van Ferm Living en de schommelstoel  is de Eames Rocking Chair

Dit mintimoon kinderbed is toch ook helemaal super? En mintimoon heeft ook leuke ledikantjes

En deze foto om nog even helemaal in dat lekkere vintage rotan sfeertje te komen gevonden op etsy -bohobabyheaven

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren