Ik vind okergeel een heel mooi tintje, mooi bij grijs maar ook b.v. bij poeder roze. En de afbeeldingen die je in deze blog ziet zijn wat mij betreft zulke mooie voorbeelden van hoe je met deze kleur kan werken, dat ik ze jullie echt even moest laten zien!
In de jongenskamer van mijn zoon Camiel heb ik ook okergeel verwerkt, in combinatie met vergrijsd groen en bruin. Het geeft de kamer een warme en zonnige uitstraling. De binnenkijkers die je in deze blog ziet zijn super voorbeelden van hoe je oker geel z’n werk kan laten doen in de kinderkamer. Onder elke foto geef ik nog een korte uitleg en links waar je bepaalde spulletjes kan vinden! Veel inspiratie plezier!

Okergeel kinderkamer

gevonden op estelle williot, franse styliste. Het behang is van Ferm Living Mountain tops. Mooi ledikant dekentje in het okergeel vind je b.v. bij annidesign.nl

gevonden op dis-vague.com: mooi toch die combi met zacht roze? Die stoffen bloemen vind je bij Psikhouvanjou en heet de Little Jade Plant. Hay heeft van dit soort zwart-wit doosjes. De illustraties die je ziet zijn van Charlotte een Franse illustrator. En zo’n gehaakt hanglampje geeft het geheel meteen een hele zachte sfeer.

leuk ideetje wat ik tegenkwam bij deze zoektocht. Print één van mijn printables op een linnentas en hang deze aan een mooi haakje. Leuke opberger voor klein speelgoed of een toffe gymtas

zwijntjes behang van perron 11. Ster mobiel is van Ferm Living

Gevonden op Etsy bij MrsMultitask. Hier zie je de combinatie met grijs.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren