Deze blog heeft de juiste naam namelijk: mooie meisjeskamers. En dat is wat het is! Ik heb me namelijk toch mooie meisjeskamer voorbeelden verzameld! Heel benieuwd of jullie ze ook zo lief vinden.
Ik heb weer 10 voorbeelden verzameld van meisjeskamers die ik schitterend vind. Ze zijn zacht, lief en allemaal hebben ze net dat extra’s. Modern en van deze tijd, maar wel met een romantisch gevoel. Onder de foto’s vertel ik je waar je een aantal van de mooie spulletjes kan kopen die je ziet op de foto’s. Ik hoop dat je net als ik even wegzwijmelt bij al dit moois en natuurlijk veel inspiratie weer opdoet.

mooie meisjeskamers

nr. 1: gevonden op mommo design | nr. 2: mamabirdlife.com (bed is IKEA Sundvik bed) goud en roze muursticker-stippen zijn er oa van het merk pom.

nr. 3: gevonden op monbebecheri. Een vergelijkbare maan-muursticker vond ik muurstickercenter.nl  en bij stickerop | nr. 4: gevonden op camillaathena. De eenhoorn is van Wild&soft

nr. 5: gevonden op audreyfitzjohn.com. Dit bedje is vintage maar je hebt ook een soortgelijk bedje van de IKEA Minnen | nr. 6: gevonden op mommo design. Stoeltje achter het bureau is een panton chair stoeltje. De konijnenkop is van wild&soft. Je hebt ook leuke andere dierenkoppen van dit merk zoals de eenhoorn hierboven!

nr. 7: gevonden op tayostudio-etsy | nr. 8:Lapin & Me nachtlampje Fawn velvet

nr. 9:  Wil jij ook een illustratie van mij aan jouw muur? | nr. 10: gevonden op petitandsmall.com, papier maché hertje aan de muur is van hibouhome