Rood is een heerlijke pittige en vrolijke kleur! Heb jij ook een pittig en vrolijk ding thuis rondlopen? Misschien is rood in de kinderkamer dan ook iets voor jouw. Dit item: meisjeskamer rood.

Let wel op: Kleuren kunnen bij mensen gevoelens oproepen, zoals dat je van geel een vrolijk gevoel kan krijgen en groen rust uitstraalt. Rood kan wat onrustig werken….Rood is een super kleur maar dan zou ik wel gaan voor rood als een accentkleur. Pas op met b.v. een hele rode muur, dit kan misschien dus in de kinderkamer wat te onrustig zijn…NB: mijn kamer was vroeger ook rood-wit en ben prima terecht gekomen :).

Rode meubeltjes en accessoires: In rood-witte kinderkamers zie je vaak rode appeltjes voorbij komen. KEK heeft een erg leuk rood-wit appeltjes behang dat hier helemaal bij past. De pittige rode stoel op de eerste afbeelding 1 is een stoel van kitsch kitchen. En die lekker slapende konijn pop is van Miniroom AB own collection. Je kan voor een rood bed gaan maar het ook bij de accessoires houden zoals dat mooie rode appel kussen van Donna Wilson of een Heico paddestoelen lampje.

En……durf jij het aan: de meisjeskamer rood?

meisjeskamer rood

nr. 1: Gevonden op spearmintbaby | nr. 2: Gevonden op sirlig

nr. 1: Gevonden op spearmintbaby | nr. 2: Gevonden op sirlig: knuffel miniroom kanindocka

meisjeskamer rood

3: Kek Amsterdam appeltjes behang | 4: bedstee van bijzondereinterieurs.nl

5: heico lampje | 6: Gevonden op IKEA, rode IKEA kruk

7: Lamp is van het merk Hobby | 8: New York bed rood, leuk zo’n spijlenbed, geeft meteen een vintage gevoel

BewarenBewaren