Een leuk kinderbed in de kinderkamer kan een enorm verschil maken. Het kan de kamer meteen een gave eye-catcher geven. Maar het is best even zoeken: hippe kinderbedden en het liefst ook nog betaalbaar. En met die zoektocht kan ik jullie best een handje helpen! Want ik ben echt verliefd op de Flexa kinderbedden. Leuke vormgeving en ook nog eens in super kleuren. Benieuwd?

Flexa kinderbedden:
Vaak kiezen we voor een ‘veilig’ kinderbed en blijven we binnen onze comfort zone..maar…het is helemaal niet erg om daar even uit te kruipen. Flexa maakt namelijk kinderbedden die net even anders zijn en zo leuk! En….ze hebben de Flexa Play bedden ook nog eens een vintage look gegeven, dat maakt mij natuurlijk helemaal blij. Door met die ronde vormen te werken krijgt het een lieve en speelse uitstraling en die retro stijl.

Kleuren in de kinderkamer:
Hieronder zie je leuke voorbeelden van een aantal Flexa bedden en zie je hoe ze zouden kunnen staan in jouw kinderkamer. Ook vind je handige linken onder de foto’s zodat je weet waar je deze bedden onder andere kan kopen.
Je kan natuurlijk de muren van je kinderkamer wit houden en het kleuraccent het bed zelf laten zijn. Maar je kan ook de muur in dezelfde kleur als het bed verven of een andere leuke (pastel) tint. Als je b.v. voor 2 basistinten gaat, zeg geel en roze, of mint en blauw wordt het echt niet snel te veel. Dus mijn advies is….pak die verfkwast…het is toch vaak rotweer in ons kikkerlandje en niks leukers om dan lekker met het huis bezig te zijn!

kinderkamervintage ♥ Flexa kinderbedden

nr. 1: gevonden op makeover.nl. nr. 2: gevonden op & Suus. Ook een leuk flexabed zie je

nr. 1: gevonden op makeover.nl. nr. 2: gevonden op & Suus.