Ik ben er fan van: een meisjeskamer roze en wit en dan met extra pit! En hoe krijg je die extra pit? In deze blog lees je het en zie je ook een advies van mijn hand helemaal in dit straatje.

Extra pit:
Een meisjeskamer met lekker veel roze is natuurijk heerlijk romantisch en lief, maar als je het nu iets stoerder wil maken kan dat. Met gewoon wat extra zwart of grijs. In de afbeeldingen hieronder zie je wat die donkere tint doet in combinatie met het wit en roze. Je ziet ook een advies van mij voor de zolderkamer van Lisette. Haar dochter was toe aan een meer grote meidenkamer maar nog wel echt een meidenkamer. Nou daar kon ik wel wat mee!

Dierenkoppen aan de muur:
Die saaie muren kan je natuurlijk leuker maken met een speciaal kleurtje, posters, muurstickers maar ook met die gave dierenkoppen. Op afbeelding 5 zie je het lieve hertenkopje van JD commerce. En er zijn nog veel meer leuke dierenkoppen om die kinderkamers op te fleuren. B.v. van het merk Kidsdepot en hoe vind je deze mooie zwaan? Ze heet Odette.

meisjeskamer roze en wit met wat pit

Advies van mij voor Lisette, helemaal in dit straatje. Een echte meisjeskamer roze en wit maar dan wel met flink wat pit. Wil je meer adviezen zien? Kijk dan hier.

nr. 1: flamingo’s te koop bij gras onder je voeten, die ananas lamp koop je (in veel verschillende kleuren) o.a. hier!| nr. 2: printable van mijn hand. Interesse? Kijk hier voor meer info en voorbeelden.

nr. 3: Gevonden op bykoczanska.blogspot.co.uk: Prent boven bed heet meneer Maan, ijskussentje is van little lovely company, kaarten van Eef Lillemor, krukje van IKEA met DIY grijze pootjes, konijnlampje van Rice, bloempotje van Bloomingville en het Sundvik bed is van IKEA, | nr. 4: DIY mr. moon getekend op een IKEA lamp.

nr. 5: gevonden op petit and small, zo’n klein zwart stipje geeft die muur meteen iets speciaals. Het hertenkopje is van JD commerce | nr. 6: mykindoflike instagram: die Nijntje lamp koop je o.a. hier en de panda opbergzak is van Tellkiddo.