Pastel kleuren zijn op dit moment echt een trend, zowel in grote mensenland als in kinderland! En nu kan je bij kinderkamer pastel denken aan zoet, zacht, engeltjes….maar….je hebt ook pittig pastel! Dus wel pastels maar dan net allemaal iets feller. Je merkt dat dan de uitstraling van de kamer meteen anders wordt.

Pittige pastels geven de kinderkamer echt een zonnig gevoel en je kan eigenlijk alle pastels wel met elkaar combineren. Ik vind deze blauw erg mooi als basis en maakt het net iets minder zoet. Meiden moeten ook maar eens aan het blauw vind je niet :). Dit blauw vind je terug in de drie foto’s hieronder. Ze laten je perfect zien wat ik bedoel.

En denk ook hier weer aan die verfkwast. Durf die oude commode of kast eens in dit pittig blauwe kleurtje te verven! En verf dan ook meteen een muurtje in die kleur mee. Je zal zien wat dat met de kamer gaat doen!! En vergeet dus niet ook de kinderkamer accessoires en illustraties! Dat maakt de kinderkamer echt af!

Ferm Living is iig een merk wat erg bij het stijltje past van de foto’s. Zowel b.v. in de accessoires als in het behang. En illustraties in dit sfeertje? die maak ik wel :)!

Voor meer pastel en meidenkamer inspiratie klik hier.

kinderkamer pastel

nr. 1: Gevonden op woonblog.be | nr. 2: Gevonden op bijoukittyplushlife.tumblr.com | nr. 3: Gevonden op psikhouvanjou.com

nr. 1: Gevonden op woonblog.be: de kleur van de muur is herhaald in de kast.  SUPER | nr. 2: Gevonden op bijoukittyplushlife.tumblr.com: accessoires die mooi kleuren bij de rest van de kamer maken dat het 1 mooi geheel wordt | nr. 3: Gevonden op psikhouvanjou.com: ook hier is weer die mooie kleur blauw gebruikt voor de muur. 

BewarenBewaren