Oud roze met geel vind ik super voor een meisjeskamer. Lief en zonnig tegelijk. Hieronder vind je volop inspiratie voor de kinderkamer oud roze met geel!

Toelichting foto’s:

VLOERKLEDEN: Het gave kleed met de grote citroen is van Bobo Choses. Ze hebben meer vloerkleden o.a. in andere fruitvarianten gemaakt, maar er is nog moeilijk aan te komen in Nederland…Bij imps&elfs and friends ben ik iig vloerkleden tegengekomen van Bobo Choses. De kleertjes van Bobo Choses vind je in Nederland makkelijker zoals b.v. bij Little Sahou. Ook een goed merk voor kinderkamer vloerkleden is Naco Trade. En ze hebben ze oa. in een mooi tintjes roze en geel!

MOBIEL: De leuke mobiel die je ziet op de eerste afbeelding heb ik eerder een keer laten zien in mijn stylingadvies voor een babykamer. Leuk grafisch merk OYOY.

kinderkamer oud roze met geel

nr. 1: OYOY Living Design catalogue AW 14- issuu | nr. 2: handmade illustratie door mij, interesse? verschillende formaten en letters mogelijk: haskesommers@gmail.com

nr. 1: OYOY Living Design catalogue AW 14- issuu | nr. 2:  Veel van mijn handmade illustraties zijn als posters met naam te vinden in de SHOP. Je kan zelfs de achtergrondkleur kiezen!

nr. 1: Gevonden op deasogmia.blogspot | nr. 2: Gevonden op bobochoses

nr. 1: Gevonden op deasogmia.blogspot | nr. 2: Gevonden op bobochoses

nr. 1: gevonden op Bibelotte: bloemetjes dekbed van bibelotte

nr. 1: gevonden op Bibelotte: bloemetjes dekbed van bibelotte

nr. 1: Gevonden op couvertureandthegarbstore | nr. 2: Gevonden op happyhome.bigcartel

nr. 1: Gevonden op couvertureandthegarbstore: bobochoses | nr. 2: Gevonden op happyhome.bigcartel