Ik kon het in Parijs natuurlijk ook niet laten……..antiek markten afstruinen……en na veel jaartjes Parijs ken ik ook de nog niet ontdekte markten! En dat werpt z’n vruchten af. We waren met het vliegtuig dus het was even zoeken wat er nog in de koffer paste, maar met een beetje wilskracht kom je een eind! Ik heb o.a. ontzettende leuke vintage lijsten kunnen vinden!!! En wat mooier dan kinderkamer kunst in een lijstje.

Dus ik kan weer lekker aan de slag met illustraties maken die bij de vintage lijstjes passen. De eerste illustratie heb ik vandaag gemaakt. Een pastel zalmroze vintage lijst ( 30 bij 40) met een passende pittige meidenkamer illustratie. Helemaal in de trend van nu, grafisch, pastel en een tikje neon.

Wil jij ook wel zo’n illustratie van mij in de kinderkamer? Kijk eens rond in de SHOP. Veel van mijn illustraties zijn daar nu terug te vinden als meisjes posters en jongens posters. Je kan de kleur van de achtergrond kiezen en de naam van je kindje eronder zetten. Dat wordt toch ook een uniek exemplaar!

kinderkamer kunst in een lijstje

Vintage lijst met illustratie te koop voor 29 euro

Vintage lijst met illustratie