Toen ik nog op Artemis zat (hogere school Styling) had ik een lerares die helemaal gek was van stippen. Ze had ook altijd wel iets aan met die vrolijke cirkels. En dat gaf me de inspiratie voor deze blog. Er zullen vast meer mensen dol zijn op jongenskamers en meisjeskamers met stippen, ik in ieder geval wel, dus bij deze heel veel leuke kinderkamer binnenkijkers vol STIPPEN!

Hieronder zie je bijzondere foto voorbeelden van kinderkamers waar ze volop aan de gang zijn gegaan met stippen! Stickerop heeft b.v. stippen muurstickers in alle kleuren en maten. Ik weet niet wat het is maar van die rondjes word ik gewoon vrolijk en het fleurt wat mij betreft ook echt die kinderkamer op. Dus wil je een kleine ingreep met grootse impact? Ga dan voor stippen!

jongenskamers en meisjeskamers met stippen

Bij Label 27 verkopen zo’n zelfde dekbedovertrek alleen dan niet met zwarte hartjes maar flinke zwarte stippen, van groot tot klein!

kinderkamers met stippen

Gevonden op bonbonbleu.nl : La-cerise-Sur-le-gateau-beddengoed. Het kinderbed is de IKEA Minnen. Deze knuffels kan je vinden bij knuffelsalacarte.

Gevonden op desiretoinspire.net, leuk idee de stippen wat door laten lopen op het plafond

Gevonden op jujuzozokids. Zo’n soort huisbed kan je ook zelf maken of kopen natuurlijk

Gevonden op petit and small. Opzoek naar een mooi ledikantje? Eerder schreef ik een blog vol met mooie ledikantjes!

BewarenBewaren