Soms is het moeilijk om in de winkel alle mogelijkheden te zien. Dat geldt wat mij betreft ook voor de IKEA Stuva kast. Deze kast is basic maar jeetje…wat kan je hier ontzettend veel mee! Ik heb schitterende foto-voorbeelden gevonden van hoe deze IKEA kast op de kinderkamer kan staan. Dus meer behoefte aan opbergruimte? Deze kast zou zomaar de oplossing kunnen zijn. Zowel super voor meiden – als voor jongenskamers.

Fototoelichting: Hieronder vind je zoals gezegd allemaal kinderkamer binnenkijkers waar de IKEA Stuva kast op heel veel leuke manieren is gebruikt en gestyled. Onder iedere foto geef ik aan welke merken je ziet en waar je die zou kunnen kopen. Ik ben heel benieuwd of jij deze vakantie een bezoekje aan IKEA gaat brengen!

IKEA Stuva kast kinderkamer

nr. 1: Els van der Hoek: opbergzak van Ferm Living,  hobbelbeest:hobbelbeest: done by deer , muurverf: flexa industrial grey

gevonden op avenuelifestyle

 

gevonden op chalkkids, het OYOY vloerkleed vind je bij PSikhouvanjou, opbergzakken van Tellkiddo 

gevonden op petit and small, leg zelf een mooie plank over de kastjes en je hebt een super bureau. (eames stoeltje)

Coco-Lapine-Design

bloglovi, Minnen bed van IKEA grijs geverfd.

gevonden op liliinwonderland, met 1 kast maak je een laag bureautje en natuurlijk een mooi vintage stoeltje erachter!

gevonden op istome_store – instagram, lego opbergers

De meisjes-poster die je ziet in de eerste afbeelding is te vinden in de Shop van kinderkamervintage. Je kan de achtergrondkleur aanpassen en een naam toevoegen!