Al eerder schreef ik een blog over een leuke Ikea kast voor op de kinderkamer, namelijk de Stuva, maar de Ivar is ook een juweeltje! In deze blog heb ik mooie voorbeelden verzameld van de Ikea Ivar kast op gave kinderkamers. Gepimpt en gewoon ‘puur’. Wat heeft jouw voorkeur?

Het blanke hout en de simpele vorm van deze Ikea kast zijn een mooie basic voor de kinderkamer en passen perfect in het Scandinavische sfeertje. Deze kast komt goed uit in een rustig kleurenpallet maar ook voor een denim blauwe muur is de Ivar kast super. Mooi voor op die meidenkamers als voor die jongenskamer. En laat jij hem blank hout of ga je toch met die verfkwast in de weer?

En vind je de kinderkamer poster van het dasje leuk die boven op de Ikea Ivar kast staat? Kijk eens in mijn shop, daar verkoop ik mijn favoriete illustraties als kinderkamer en babykamer posters!

Ikea Ivar kast op de kinderkamer

bloggaibagis-instagram

apartmenttherapy

liveloudgirl

www.willieandmillie.com

Ikea Ivar kast

beautiful Pretty Pegs legs. Deze mooie roze pootjes zijn speciaal gemaakt voor de IKEA kast en er zijn nog veel meer leuke poten. Ze zijn te vinden op www.prettypegs.com

elinochalva – www.littlevenue.com

Mijn illustraties zijn te vinden in de Shop van kinderkamervintage! En het bijzondere is dat je zelf de achtergrondkleur kan bepalen en een naam kan toevoegen. Zo wordt iedere poster uniek.

BewarenBewaren

BewarenBewaren