Kleine meisjes worden groot…en dan zit je opeens met dat prinsessendekbedovertrek wat toch niet helemaal meer past.  Of  ga je misschien wel binnenkort de stap maken van dat kinderbedje naar een echt groot bed en ga je ook over op een groot dekbed? Ik heb voor jou weer 6 verschillende (grote) meiden dekbedovertrekken gevonden die helemaal passen in de kinderkamers van nu. Ze zijn hip en bijzonder en ik weet zeker dat die meid van jou hier wel onder wil kruipen. En…allemaal onder de 30 euro!

Al eerder heb ik geblogt over gave kinderdekbedovertrekken en waar je ze kan kopen. Maar op een gegeven moment kan het natuurlijk zijn dat sommige overtrekken niet meer te koop zijn….Dus wil ik zo af en toe een vers item maken over overtrekken, want een overtrek kan de hele kamer opfleuren en een eigen stijl geven. Vandaar nu deze blog over dekbedovertrekken voor meiden!

Zie je b.v. het palmboom-dekbedovertrek? Zou heel goed passen in de kamer van Julie waar ik eerder een advies voor gaf. En mooi aan het bootjes dekbedovertrek is dat dit overtrek 2 leuke kanten heeft. Dus 2 voor de prijs van 1 :).  Maar het belangrijkste is natuurlijk dat het overtrek in jouw kinderkamer past. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast worden als ik en weer helemaal zin krijgen die kinderkamers aan te pakken!

Benieuwd waar ik deze overtrekken gevonden heb? Je hoeft alleen maar op de link te klikken om te weten waar je ze kan kopen:
1. driehoek dekbedovertrek | 2. zalm roze overtrek | 3. mintgroen blokjes overtrek | 4. palmbomen dekbedovertrek | 5. zeilbootje overtrek | 6. roze golfjes overtrek

dekbedovertrekken meiden