Staat bij jullie die kerstboom ook zo mooi te pronken? Vol met die ronde ballen? Dat gaf me de inspiratie voor deze blog. Want die ronde vormen staan ook prachtig op die muur van de kinderkamer! Maar hoe schilder je nu zo’n cirkel op de muur? In deze blog zie je mooie voorbeelden en praktische tips. En heb jij deze vakantie niet de puf om die cirkel op de muur te schilderen? Dan vind je hier ook gave voorbeelden van ronde muurstickers tot magneetborden! Voor ieder wat wils. Hele fijne feestdagen!

De voorbeelden die ik heb verzameld spreken voor zich wat mij betreft! Hoe je een mooie ronde cirkel kan schilderen wordt goed uitgelegd op de flexa site. Dus zeker een kijkje nemen als je deze vakantie die kwast te voorschijn wil halen. En wil je lekker onderuit op de bank? Met een mooi rond magneetbord of een ronde muursticker creëer je ook een heel speciaal effect!

Volop cirkels in die kinderkamers!

gevonden: bijsuuzstyling door Suzanne de Boer. Hoe je zo’n cirkel schildert vind je oa op flexa. Deze letters zijn te vinden als muurstickers bij VTwonen.

Dit zijn groovy magnets-magneetstickers. Dus rond, magnetisch en met een leuk dier erop!

Bij Miss Jettle vond ik deze leuke afbeelding met een Rond magneetbord. Foto van Mariët van der Kooij.

Spreken mijn illustraties je aan? Je kan ze vinden in mijn shop! En pas zelf de achtergrondkleur aan. Ook leuk voor op een geboortekaartje.

Dit bed is afkomstig van Rafa kids. Leuk die lambrisering en dan die ronde muursticker erboven van groovy magnets.