Voor Lauren heb ik een tijdje terug het geboortekaartje gemaakt en haar moeder mailde me laatst foto’s van haar babykamertje die ik jullie niet wil onthouden. Schattig toch deze mooie babykamer? Hopelijk krijgen jullie weer volop inspiratie! En van mij krijgen jullie natuurlijk weer tips waar je alles kan kopen voor zo’n mooie babykamer.

Schommelstoel: In een babykamer is uiteraard een commode en bedje belangrijk (de meubeltjes van Lauren zijn van coming kids), maar zelf vind ik een lekker zittende stoel toch ook wel een must. De schommelstoel die je op deze foto ziet is van HK Living. Riverdale heeft ook dit soort mooie rotan stoelen. Stoer in een zwarte kleur, lief in het wit. Wil je iets strakkers en toch lekker schommelen dan is de Eames Rocking Chair van Vitra misschien wel iets voor jou!

Verlichting: Zachte verlichting die je ‘s avonds aan kan zetten zonder je baby te verblinden is wat mij betreft een tweede must. Voor Lauren haar babykamertje hebben ze gekozen voor het hert wandlampje van Ferm Living. Dit merk heeft meer leuke varianten. Benieuwd? Kijk dan maar een hier voor meer mooie Ferm Living spulletjes! Meer inspiratie nodig voor babykamer verlichting? Check deze blogs dan maar eens.

Gehaakt kleed: Vaak hoeft een babykamer geen groot kleed en is zo’n lief gehaakt kleedje al voldoende om de ruimte mooi aan te kleden. Nacoshop heeft mooi gehaakte kleden maar ook die van Kidsdepot vind ik erg leuk. Het kleed op Lauren haar kamer is gehaakt door oma.

mooie babykamer

riverdale heeft ook dit soort mooie rotan witte schommelstoelen, hertje aan de muur ferm living. en mijn printable aan de muur

Deze schommelstoel is van HK Living.  Riverdale heeft ook dit soort mooie rotan schommelstoelen. En ook leuk met zo’n warm kleedje erin. Deze is van IKEA. Het kussen met hertje is gevonden in Loods 5. Het muurlampje in de vorm van een hertje is van Ferm Living. Verder zie je ook mijn tekening als poster aan de muur, wil jij dat ook?

De illustratie van het geboortekaartje pronkt op het plankje boven de commode.

De illustratie van het geboortekaartje pronkt op het plankje boven de commode. Het plankje is trouwens handmade door de opa van Lauren. Fijn hoor zo’n handige familie.

En de oud roze kleur kleurt mooi bij dat paars en dat grijs. En zo'n gekleurde muur laat witte meubeltjes goed uitkomen. Gehaakte ronde kleden zijn o.a. te krijgen bij Nacshop

De oud roze kleur op de muur kleurt mooi bij het paars en grijs. En zo’n gekleurde muur laat witte meubeltjes goed uitkomen. Gehaakte ronde kleden zijn o.a. te krijgen bij Nacoshopkidsdepot heeft ook mooie gehaakte kleden. De gepersonaliseerde poster van de beer met het meisje (hier genaamd Laura naar mijn nichtje) is nieuw en vanaf vandaag te koop! Meer weten? Kijk in mijn shop voor alle voorbeelden voor meer info.