Het is soms best een zoektocht om een mooi kinderbedje te vinden voor je babykamer. In deze blog heb ik daarom voor jou hele bijzondere ledikantjes verzameld. Makkelijker kan niet. Met deze ledikanten heb je meteen die gave Eye-catcher voor de kinderkamer. En ik heb gezocht in allerlei prijs-categorieën dus voor ieder wat wils.

Misschien waren ze er wel…..maar ik kan me toch niet herinneren dat in mijn ‘baby-tijd’ er zoveel bijzonder ledikantjes te vinden waren! En wat ik helemaal speciaal vind is dat veel van die ledikanten ook een super hippe vintage look hebben. Bij de afbeeldingen hieronder vind je het merk en een link naar de winkel waar je het bedje zou kunnen kopen. Heel veel plezier met het mooi maken van jouw babykamer!

En vind je die tekeningetjes leuk die je ziet bij de foto’s? Deze illustraties kunnen ook aan jouw babykamer-muren komen te hangen en vind je in de SHOP!

bijzondere ledikantjes voor de babykamer

Dit wiegje is van Done By Deer, ook in allerlei andere mooi pasteltintjes te krijgen

Coming Kids Scandi ledikantje, goede prijs-kwaliteit verhouding, in grijs, mint en wit!

Flexa Play Ledikant. 1 van m’n lievelings! Ook in wit, roze en mint

Kidsmill Sixties ledikant, leuk die houten pootjes eronder, helemaal jaren zestig

sebra kili meegroeibed : gaat lekker lang mee omdat hij een heel stuk kan meegroeien en je het ledikantje kan omtoveren tot juniorbed

Coming Kids Ledikant Click. Heeft een stoere uitstraling door het gave handvat, geeft net dat speciale.