Even lekker binnenspieken bij de meisjeskamers van Joosje en Valerie waar ik recent een stylingadvies voor heb gemaakt! Deze 2 kamers hebben allebei erg mooi meisjeskamer behang, de eye-catcher van de kamers zoals je kan zien. Hopelijk krijg je door deze blog: behang voor meisjeskamer, zelf ook helemaal zin om die behangkwast te pakken! Nieuwsgierig?
Deze 2 stylingadviezen heb ik gemaakt voor Valerie en Joosje. Joosje vindt, zoals veel meiden, roze super en houdt van meiden dingen en spulletjes. Maar van Valerie mag het allemaal wel wat stoerder. Dus 2 andere adviezen.

Valerie en Joosje zijn net naar hun nieuwe huis verhuisd en ik mocht alvast met camera langskomen om de eerste foto’s te maken. En ondanks dat de batterij van m’n camera het natuurlijk net begaf en het rolgordijn van Valerie niet meer omhoog wilde….. kan ik jullie vandaag met wat moeite toch laten binnenkijken!

Behang voor meisjeskamer: voor de kamer van Valerie heb ik gekozen voor het kruisjes behang van Bibelotte en voor Joosje het Harlequin behang van Ferm Living. Beide zijn behangetjes waar je jaren plezier van hebt. Nog steeds leuk als ze tiener zijn!

behang voor meisjeskamer

Valerie

1

Het behang dat je ziet is het kruisjes behang van Bibelotte

 

 

0

grote meidenslaapkamer

9

10

Het behang dat je ziet is het Harlequin behang van Ferm Living

8

6

7