Zwart wit wordt op dit moment veel gebruikt voor de kinderkamer. Ik begrijp dit wel: zwart-wit is basic, brengt rust, is makkelijk te stylen (past altijd bij elkaar :)) en er zijn nu veel leuke accessoires  in te krijgen. Al eerder schreef ik over deze trend (klik hier), maar dan meer gericht op de jonge kids. Nu een item voor tieners: de zwart wit tienerkamer!

Fototoelichting:
KLOK: Die gave klok die je ziet op de eerste afbeelding is van het merk Karlsson. Niet goedkoop maar wel echt een super eye-catcher. Het merk PT heeft ook een gave witte klok die past in dit stijltje….alleen wel in combinatie met oranje. Overigens in veel meer kleuren te krijgen. Kijk maar eens hier voor een voorbeeld. PT maakt wat mij betreft leuk design van nu en voor een leuke prijs.

LAMP: Die lichtbox-lamp die je ziet op afbeelding 2 vind ik echt mooi voor op zo’n stoere zwart-wit kamer en zijn inmiddels steeds vaker in Nederland verkrijgbaar. Zoals b.v. bij littlewannahaves. Het zwarte lampje dat je ziet op de tweede afbeelding 2 is te krijgen bij IKEA, merk Hektar. Wat ik gaaf vind aan deze lampen collectie is de industriële look en de matte afwerking.

ZELFMAAK IDEE: Die kralenketting op de eerste afbeelding kunnen we uiteraard zo zelf rijgen. Leuk accessoire op die tienerkamer. Wat ook super is op een zwart-wit tienerkamer is zo’n grote zwarte krijtmuur die je ook ziet op derde afbeelding 1. Geen gekras op die muur, maar een mooie (witte) tekening van je tiener dochter-zoon. Als dat de kamer niet eigen maakt?!

En er is nog veel meer te zien op deze inspirerende foto’s (zoals b.v. dat hertje van washi-tape dat je ziet op de laatste afbeelding), dus veel (zoek) plezier!

zwart wit tienerkamer

nr. 1: handmade hertje door mij: interesse? Kijk voor meer voorbeelden en info hier | nr. 1: kussens fine little day

nr. 1: handmade hertje door mij: veel van mijn illustraties kan je als poster kopen in de SHOP. Kies jouw achtergrondkleur en zet er de naam van je kindje onder | nr. 1: kussens fine little day (gevonden op foter)

nr. 1: Gevonden op bloglovin | nr. 2: Medium A4 from www.kidsdinge

nr. 1: Gevonden op bloglovin | nr. 2: Medium A4 Light box little company -foto kidsdinge

nr. 1: Scandinavian Jen Joe Morris and Mandy screen printed Jane Foster plush toys-etsy | nr. 2: via @inspirationdesign88 on Instagram

nr. 1: Scandinavian Jen Joe Morris and Mandy screen printed Jane Foster plush toys-etsy | nr. 2: via @inspirationdesign88 on Instagram

nr. 1: Gevonden op style-files | nr. 2: Gevonden op mundodecojines

nr. 1: Gevonden op style-files | nr. 2: Gevonden op mundodecojines

 nr. 1: sundayincolor - heico lamp | nr. 2: Tiffany Leigh Interior Design- Favourite Furniture Fridays- IKEA ALEX drawer unit with casters

nr. 1: sundayincolor – heico lamp | nr. 2: Tiffany Leigh Interior Design- Favourite Furniture Fridays- IKEA ALEX drawer unit with casters

nr. 1:via @Maria Wiklund on Instagram | nr. 2: via @pamdosal on Instagram

nr. 1:via @Maria Wiklund on Instagram | nr. 2: via @pamdosal on Instagram

BewarenBewaren

BewarenBewaren