Ik liep in Loods 5 (één van mijn lievelingswinkels) en zag die gave vilten dierenkop voor aan de muur, een leeuw! En wil nou dat Camiel helemaal dol is op geel en voor die prijs kon ik hem natuurlijk niet laten liggen…maar toen ik een onderzoekje deed naar dierenkoppen voor in kinderkamers kwam ik zo’n zelfde leeuwenkop tegen…maar niet die van Loods 5….Wie zijn nu de Copy Cats?

Wie de eerste was die die gave vilten dierenkoppen ontwierp weet ik niet zeker maar ik durf er wel een wetje om te leggen dat dat Fiona Walker was…Haar dierenkoppen zie je op de eerste afbeelding. Maar b.v. precies die olifantenkop maakt ook het merk Kidsdepot maar dan wel voor een andere prijs….En recent is ook Loods 5 vilten dierenkoppen gaan verkopen….en ook hier geldt weer…..zoek de verschillen…..Ik weet niet precies hoe het in elkaar zit maar…Ik zeg in ieder geval voor de zekerheid: SORRY FIONA WALKER!

vilten dierenkop

Links de dierenkoppen van Fiona | rechts nr. 1 ontwerp van Fiona, nr. 2 ontwerp kidsdepot

links: dierenkoppen Fiona Walker | rechts: nr. 1: leeuw van Fiona nr. 2: leeuw van Loods 5

kamer Camiel met loods 5 leeuwenkop, hij hangt wel heel leuk toch? En kleurt zo mooi bij de sprei :) | giraffe van Fiona

kamer Pepijn met de ezelskop van kidsdepot