We hebben er net een enorme verbouwing opzitten en die is nu gelukkig achter de rug!! En na de verbouwing komt de styling (zoals na regen zonneschijn) en dat is natuurlijk alleen maar plezier. Alle kamers worden weer onder handen genomen en met wat kleine aanpassingen heb ik de kamer van mijn zoon Camiel ook een nieuwe look gegeven. In dit item ‘styling tips jongenskamer‘ zie je foto’s van mijn zoons kamer en natuurlijk tips hoe je een kinderkamer een lekkere look kan geven zonder dat dat echt heel ingewikkeld hoeft te zijn.

Styling tips
Neem 1 item in de kinderkamer waar jij (of je kind) super blij mee bent. Dat zijn Camiel en ik b.v. met de vintage poster die op z’n kamer hangt. Samen gevonden bij een bezoekje aan de IJhallen. Kijk welke kleuren hierin terugkomen en neem dit als basiskleuren voor de rest van het interieur. Begin dus niet zomaar te verven maar stem het af op je leuke meubeltje, dat lievelings dekbedovertrek of die gave poster. Verf kun je namelijk in alle kleuren krijgen maar dat dekbedovertrek niet :). Bij mij werden het dus de basiskleuren, zwart, bruin, geel en groen. de kamer van Pepijn is trouwens helemaal anders en volgt binnenkort!

Dierenknoppen Kast
Die kast is een noodzakelijk kwaad….. maar hij is wel op te pimpen! En dat hoeft nog geeneens met standaard deurknoppen….dat kan namelijk ook met…….kapstokhaakjes! Zelf vind ik de haakjes van THE ZOO ongelooflijk leuk voor de kinderkamer. Ik heb de schroef (sorry….niet echt ik maar mijn schoonvader…) vastgezet met een klein houten blokje aan de binnenkant van de kast. Werkt prima en, zoals je ziet op de laatste afbeelding, krijg je wel echt een unieke kast toch?! Trouwens…..natuurlijk zijn ze ook ‘gewoon’ heel leuk als kapstokhaakjes.

Styling tips jongenskamer

kamer Camiel

kamer camiel2

kamercamiel3