De naam van deze blog zegt het al ‘stoere jongenskamer voorbeelden’: en dat is wat het is! Heel veel mooie voorbeelden van stoere jongenskamers waar je hopelijk veel inspiratie van krijgt. Bij de foto’s zelf vertel ik je ook van welk merken die leuke kinderkamer spullen zijn.

Van deze stoere jongenskamer voorbeelden werd ik erg enthousiast en wilde ze daarom toch zeker even met jullie delen. De basis is rustig met met name grijs en blauw tinten en dan komt er toch wel kleur bij door al het speelgoed dat gaat rondslingeren!

Wil je meer ideeën opdoen voor jouw jongenskamer? Kijk dan eens verder op mijn Blog. Volop mooie foto’s en  inspiratie!

stoere jongenskamer voorbeelden

nr. 1: tekening van mijn hand? Wil jij deze wel als poster aan je muur of misschien zelfs als muursticker? Kijk eens in mijn shop voor meer voorbeelden en info | nr. 2: gevonden op frumetin: Hoe je zo’n soort bed zelf kan bouwen vind je hier, het behang is van Ferm Living en die berenkop koop je o.a. bij Loods 5. Het kleed is van YOYO.

nr. 3: kidscase | nr. 4: gevonden op mommo design; veel van de knuffels die je hier ziet zijn van luckyboysunday, zwarte paddestoelen lampje van Heico en die grote metalen letterlamp? Die worden o.a. gemaakt door het merk House Doctor!

nr. 5: gevonden op uberkid.net: zie je die gave knuffel op de grond? Die is van Main Sauvage | nr. 6: gevonden op Fra Jeppe og Ane instagram: wiegje van het merk Sebra

nr. 7: gevonden op elisabethheier.no: dierenkop is van Kidsdepot. Kruk achter bureau koop je bij IKEA | nr. 8: mittlillehjerte.com, ook hier zie je weer het YOYO kleed. De kast lijkt erg op de IKEA Nordli