Vandaag start de Snurk kinderdekbedovertrek ACTIE: Snurk en Kinderkamervintage geven een Snurk kinderdekbedovertrek naar keuze weg!!

Ken je ze al de snurk kinderdekbedovertrekken: www.snurkbeddengoed.nl? Je kind kan onder dit beddengoed even een echte ridder of prinses worden! Prachtig gemaakt, waarheidsgetrouw en super decoratief: voor zowel de vaders en moeders als voor de kids helemaal geweldig!

Mijn 2 zonen zijn ook erg gelukkig met hun snurk dekbedovertrekken. Camiel heeft een Astronauten-overtrek en Pepijn een piraten-overtrek. Dat is ook het leuke wat mij betreft, je kan een dekbedovertrek uitzoeken dat helemaal past bij de fantasiewereld van jouw kind. Hieronder zie je een aantal foto’s van de dekbedovertrekken op zowel Camiel z’n kamer als die van Pepijn.

En voor meiden hebben ze ook zoveel moois. De onderste afbeelding geeft een overzicht van de kinderdekbedovertrekken die Snurk op dit moment allemaal heeft.

Wil jij ook een snurk kinderdekbedovertrek naar keuze winnen?! Je hoeft alleen maar het volgende te doen:

1) Like mijn facebookpagina en/of mijn website-pagina (alleen als je dit nog niet gedaan hebt natuurlijk);

2) Mail mij: haskesommers@gmail.com welk dekbedovertrek jouw kindje graag zou willen hebben en waarom. We zijn erg benieuwd!

Dinsdag 9 juni 2015 eindigt de actie en die week laat ik op de facebook-site weten wie het Snurk-dekbedovertrek heeft gewonnen! De trekking is willekeurig. De winnaar krijgt natuurlijk ook een aparte mail van mij. Je email zal nergens anders voor worden gebruikt.

Snurk kinderdekbedovertrek Astronaut

Camiel1

DSC_7018

DSC_7021

DSC_7007

DSC_7034

Snurk kinderdekbedovertrek Piraat

DSC_7069

DSC_7080

DSC_7075def

DSC_7085

DSC_7082

Overzicht kinderdekbedovertrekken Snurk

overzicht