Houd je van de Scandinavische stijl? De kernwoorden van deze stijl zijn: basic, industrieel, pure materialen, kwaliteit en eenvoud. Je kunt je Scandinavisch kleden maar ook zeker je huis in deze stijl inrichten. Past deze stijl bij jou? Dan is dit item iets voor jou: de Scandinavische kinderkamer.

Hieronder heb ik foto’s verzameld die heel goed in dit sfeertje passen. Je ziet veel hout, eenvoudige vormen en een paar basic tinten. Bij elke foto geef ik aan welke merken je ziet en waar je de spulletjes zou kunnen kopen.

Extra aandacht voor de dekbedovertrekken: Het dekbed met de letters op afbeelding 2 is van het mooie Deense merk Design Letters. Maar ook het gestipte overtrek op afbeelding 1 past helemaal in het Scandinavische sfeertje. En Let op! Bij VTwonen zijn veel dekbedovertrekken in de aanbieding. Zeker leuk om een kijkje te nemen.

Keyword bij de Scandinavische kinderkamer is in ieder geval: Keep it simple!

 Scandinavische kinderkamer

nr. 1: dekbedovertrek Walra Nina .Leuk geprijsd nu bij VTwonen! En super voor je eigen kamer of de kinderkamer. Ook mooie gestippelde overtrekken hebben ze van het merk Oyoy | nr. 2: gevonden op www.desdemyventana.es: mooi gewerkt met zwart wit en hout/ bruin voor de warmte. Herken je de hobbel-eland? Van IKEA alleen dan ipv rood in het bijpassende wit geschilderd. En het kleedje waar het eland op hobbelt is van Ferm Living. Het gave letter dekbed is van Design Letters. Nu goede korting bij VTwonen op dit overtrek!

nr. 3: gevonden op de boo and the boy – Ingrid-all-instagram. Deze ikea Stuva kast is zo handig om te gebruiken als speelhoekje. zet er een leuk krukje aan en klaar ben je | nr. 4: deze haakjes zijn van fermliving en door die simpelheid wat mij betreft helemaal super

nr. 5: De opbergmanden van ferm living passen natuurlijk helemaal perfect in dit plaatje. En mooi detail is dat de handvaten van bruin leer zijn | nr. 6: Veel posters van mijn hand zijn ook te krijgen in het zwart wit. Neem eens een kijkje in de Shop van kinderkamervintage.