Bij een (kinder)kamer inrichten werk je vaak van groot naar klein. De eerste stap is meestal de meubeltjes voor de kinderkamer kopen…maar dan…Hoe maak je die kinderkamer nu extra speciaal? Hoe geef je die meiden-of jongenskamer net dat extra’s zonder veel ingewikkeld gedoe….Houd jij van ‘niet te moeilijk’ maar wel bijzonder? Deze blog staat vol met goede maar ook simpele ideeën, namelijk: bijzondere ‘muursticker ideeën kinderkamer‘!

Beperk je niet tot de muur: Ik wilde jullie niet-alledaagse voorbeelden laten zien van muurstickers in de kinderkamer. Want hoe leuk is het niet om, niet alleen de stickertjes op de muur te plakken, maar ook op die kast of dat raamluik zoals je ziet op de eerste 2 foto’s.

Hoe te plakken: Wat ik ook een speciaal voorbeeld vind is die driehoekjes die uit de hoek lijken te vallen op afbeelding 3. De ene muur wit met zwarte driehoekjes en de 2e muur zwart met gouden driehoekjes. En het kan ook heel simpel met een paar mooie muurstickers boven een bed of kastje. Het pakt vaak goed uit om, als je met een paar muurstickers wil gaan werken, ze ergens bij of boven te hangen (b.v. bij het bureautje of bij het bed), dan krijg je een hoekje en gaan ze niet zweven.

Waar te kopen: Leuke gekleurde muurstickers zoals driehoekjes vind je o.a. bij het merk Mimilou. Cozykids is een super webshop die veel gave muurstickers heeft, een aanrader om eens te kijken. Ook de muurstickers van a little lovely company zijn erg mooi en het bekijken waard!

Wil je meer muursticker ideeën? Snuffel eens verder op mijn blog. Genoeg inspiratie op te doen!

muursticker ideeën kinderkamer

nr. 1: gevonden op & suus | nr. 2: House & Garden Magazine UK

nr. 3: gevonden op Design*Sponge | nr. 4: mommo design

nr. 5: gevonden op mommo design | nr. 6: immyandindi instagram

nr. 7: homestolove.co.nz | nr. 8: spiceee.net, eerder schreef ik een blog over hoe je zelf zo’n huisbed kan maken.

nr. 9: en je kan ook mijn illustraties op jouw muur. Benieuwd hoe dit werkt? In mijn SHOP vind je alle info | nr. 10: gevonden op bloglovin