Pepijn slaapt in een hoogslaper en vond het zo hoog boven in z’n kamer wat ongezellig. Daar wist mama wel wat op natuurlijk! Mooie zelfgemaakte tekeningetjes en…..een leuk muurrekje! Dan kon hij daar allemaal bijzondere spulletjes in doen…..Ik heb een super vintage rekje gevonden en in de kleur gespoten van z’n kamer. En erg leuk gestyled natuurlijk….maar na een tijdje ziet zo’n plankje er met wat input van Pepijn toch wel heel anders uit….

En hieronder zie je dan het uiteindelijke resultaat. Before and After maar dan net even wat anders….Al zijn schatjes staan erin: beeldjes van vakantie, vintage van de rommelmarkten waar hij met mama mee naar toe gaat (want ook Pepijn is dol op markten) een lichtgevend armbandje dat geen licht meer geeft, z’n fidget spinner..maar ach hij is er zooo blij mee. En hij heeft het nu ook helemaal naar z’n zin in z’n hoogslaper. Elke avond sleept hij wel weer wat anders mee naar boven voor zijn muurrekje. Het is voor mij even loslaten maar dat is wat het is: ZIJN muurrekje :)

Welke spulletjes zie je allemaal:
Het pandalampje mocht zowel Before als After op z’n plankje en kan je o.a. kopen bij Psikhouvanjou. Before: Het potje met de cactus is van Ferm Living. De tekening die je ziet is van mijn hand en te vinden in de shop. Het kleine spookje is van Little Lovely Company. En het paardje is van het merk Just.
After: De sneeuwbol met de toekan is van & KleveringDe sneeuwbol met hertje is van Djeco, geeft licht en sneeuw en gaat (nadat je hem aan hebt gezet) vanzelf na een tijdje uit.

muurrekje kinderkamer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren