Heel simpel maar erg leuk voor de kinderkamer: kralenslingers! Je kan het functioneel gebruiken als ophangslinger voor kleertjes of kaarten, maar eigenlijk ook gewoon decoratief. Zelf te maken maar ook te koop……en ik heb er eentje gevonden voor 6 euro!

De mooie hoekjes die je hieronder ziet op de foto’s kan je zelf creëren op jouw kinderkamer! Benieuwd hoe? Hieronder vind je waar alles te koop is.

SLINGER: De houten kralenslingers vind je b.v. in allerlei maten bij Loods 5. Ook heb ik een leuke kleine variant gevonden bij de Xenos voor maar 6 euro (klik hier als je benieuwd bent). Ook hebben ze daar een mooie pastel kralenslinger voor 8 euro. Dus wie weet deze vakantie even de Xenos in!

REKJES: De rekjes die je ziet op de eerst afbeelding hieronder zijn de Bekväm kruidenrekjes van de IKEA. Voor 4 euro heb je al zo’n rekje. Je kan hem natuurlijk naturel blank hout houden voor die Scandinavische look of pak de verfkwast en verf een gedeelte in een mooie pastel zoals je ziet op het voorbeeld. Het witte rekje ernaast is van Tomado. Maar je kan ook opzoek naar de vintage variant van dit rekje!

HAAKJE: Het mooie haakje wat je hierboven ziet met het panda gezichtje is van Ferm Living. Wat mij betreft erg gaaf door z’n simpelheid.

ACCESSOIRES: Die leuke Noodoll knuffels die je op de tweede afbeelding ziet zijn b.v. te koop bij PSikhouvanjou. En die schattige Sonny Angels? Die vind je b.v. op hun eigen webshop. Leuke kerstvarianten van deze Angels hebben ze ook bij LittleWannahaves.

kralenslingers

nr. 1: Gevonden op ministyleblog | nr. 2: Gevonden op bringinghappiness

nr. 1: Gevonden op ministyleblog: ikea kruidenrekjes | nr. 2: Gevonden op bringinghappiness: het rekje is van Tomado