Suzanne gaat verhuizen en is daarom bezig met haar zoon z’n jongenskamer. Ze vond mijn illustraties erg leuk voor aan die muren, maar wilde wel 1 van mijn stoerdere. Van deze illustraties had ik nog geen printables gemaakt maar het leek me sowieso een leuk idee om dat te doen. Dus zowel voor Suzanne als voor jullie: deze printables kunnen zo als stoere jongenskamer posters boven het bed!

Illustraties maken is iets wat ik al vanaf kinds af aan doe. Ik heb Tekenen als eindexamen vak gehad en mijn leraar zei toen al dat ik later iets met kinderillustraties zou gaan doen. Met een omweggetje via de advocatuur en een nieuwe opleiding interieur-styling bij Academie Artemis, ben ik nu inderdaad bezig met wat ik heerlijk vind en dat is onder andere styling en deze tekeningen maken. Hopelijk maak ik jullie kinderen hier ook weer gelukkig mee, want daar gaat het natuurlijk om!

Hoe komen deze jongenskamer posters op jouw zoons z’n kamer? Kijk in de SHOP voor alle specifieke informatie en andere voorbeelden!

jongenskamer posters

nr. 1: gevonden op www.thebooandtheboy.com | nr. 2:  leuk als jongensposter op een stoere kamer.

nr. 3: deze aap is 1 van de nieuwe printables die ik heb gemaakt. Leuk als jongenskamer posters! | nr. 2: gevonden op verothesan – instagram

nr. 5:  dasje | nr. 6: gevonden op bloglovin