Het is een traditionele kleur: blauw voor de jongenskamer. En daarom hoort het natuurlijk ook thuis op deze blog. Ik vind het altijd leuk als vroeger en nu samenkomen. Het sfeervolle en warme van toen en het frisse en moderne van nu. Volgens mij zijn deze jongenskamers en accessoires daar een goed voorbeeld van: inspiratie voor de jongenskamer blauw (met een vleugje zwart-wit voor de pit)!

Ledikantjes: Leuk kinderbed vind ik het ledikantje bij de eerste en derde afbeelding. Heel mooi van vorm…en hij groeit helemaal met je kindje mee! Het merk is sebra-kili. En dit bed komt ook in een schitterend kleurtje blauw. Het blauwe ledikant wat je ziet op de tweede afbeelding is van done by deer en heeft net als de Sebra-Kili die eigentijdse vintage uitstraling. Die blank houten pootjes geven het een Scandinavisch gevoel.

Kleuren: Mooi is het om tinten terug te laten komen, b.v. in het behang. Het behang dat je ziet op de eerste afbeelding is van Hooked on Walls, het krijgt een zachte uitstraling met die kleine witte sterretjes. En het wit komt dan weer terug in het zwart-wit accent dat je kan aanbrengen voor wat pit. Nobodinoz is trouwens een merk met bijzondere accessoires en veel leuke printjes, ook gave zwart-wit dessins, tipi-tenten, kussens, zitzakken, leuk om een kijkje te nemen!

TIP: koop eerst b.v. het blauwe ledikant en kijk dan met de stalen erbij welke blauwe verf er goed bij past. Verf heb je in honderden tintjes…bedden niet!

En…voel jij het ook :)?: blauw blauw ik houd toch echt van jou.

jongenskamer blauw

1. kidsdepot dierenkoppen om de muren op te fleuren, in een mooie kleur blauw voor de vilten olifant, en pittig zwart-wit voor de gehaakte panda  | 2. panda rolwagen van wheelybug, en ze hebben nog veel meer leuke varianten| 3. ledikant van Sebra Kili om te toveren tot een kinderbed dus hier doe je echt een tijd mee! | 4. poster van mijn hand te vinden in mijn SHOP

nr. 1: wolkje van little lovely company | nr. 2: poster van mijn hand, mijn illustraties vind je in de poster-shop van kinderkamervintage | nr. 3: nobodinoz tipi tent | nr. 4: done by deer ledikantje in een schitterende kleur blauw

nr. 1| printable te koop in mijn shop | nr. 2: Nobodinoz zitzakje | nr. 3: sebra kili bed interessant omdat je hem kan omturnen van ledikant tot kinderbed dus hij kan een tijdje mee!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren