Leuk wat je allemaal met blank hout kan doen. Simpel, helemaal van deze tijd, te halen bij elke bouwmarkt en je hoeft het nog geen eens te verven. Daar houd ik van, als je op een redelijk makkelijke manier een mooie impact kan maken op die kinderkamers! Benieuwd naar de gave foto-voorbeelden vol simpele en hippe kinderkamer ideeën?

Zowel voor de meiden als voor de jongenskamer vind ik blank hout een leuk materiaal. Onbewerkt hout kleurt mooi met zand tinten, zalm roze en pastels maar ook met een stevig denim blauw. Onder de foto’s laat ik je zien waar je een aantal van die leuke spulletjes kan kopen of….zelf maken!

hippe kinderkamer ideeën

nr. 1: gevonden op citymom.nl. De draad-hanglampjes die je hier ziet zijn o.a. hier te koop | nr. 2: gevonden op Boho Deco Chic: leuk DIY idee met houten planken. Die papieren pompons zelf maken? Kijk hier voor de uitleg. Kopen kan natuurlijk ook. Al eerder schreef ik een blog over deze leuke bollen en waar je ze kan kopen.

nr. 1: gevonden op & Suus. Plakken maar met die muurstickertjes en niet alleen op die muren! Krukjes van Flexa. | nr. 2: illustratie van mijn hand: In mijn SHOP vind je mooie posters of prints voor aan jouw muur. 

nr. 5: gevonden op liveloudgirl.com. Kast lijkt erg op de IKEA IVAR kast , die manden van zeegras zijn wat mij betreft top opbergmanden, leuke hebben ze van Bloomingville. Pom pom eraan? Die maak je natuurlijk zelf, klik hier voor de uitleg | nr. 6: gevonden op Showhome.nl; verfkleur flexa denim drift