Op zoek naar een unieke poster met naam?

Ben je voor in de kinderkamer van uw zoon of dochtertje op zoek naar een unieke poster met naam, die ook nog eens in verschillende kleuren naar keuze beschikbaar is? Of wil je een poster met naam cadeau doen aan een kindje uit jouw omgeving? Dan ben je in de webshop van Kinderkamer Vintage aan het juiste adres! Op Kinderkamer Vintage vind je verschillende posters met naam, die allemaal met de hand door Haske gemaakt worden. Extra uniek dus!

Unieke handgemaakte poster met naam

Alle posters met naam zijn gemaakt van een unieke handgemaakte illustratie. Er zijn verschillende designs beschikbaar waar je uit kunt kiezen en je kunt zelf achtergrondkleur van de poster verzamelen. Wil je dat de achtergrond roze, groen, blauw of wit is? Het is allemaal aan jou! Daarnaast kan je de naam van het kind voor wie de poster is invullen, wat het cadeau extra persoonlijk maakt. Heb je een vraag over een item in de shop? Of heb je advies nodig van de eigenaresse? Neem dan gerust contact op door het contactformulier in te vullen dien een bel me terug-verzoek in!

Haske maakt ook illustraties in opdracht. Ook kunnen haar illustraties op jouw geboortekaartje.

  • Uniek vosje poster met naam voor op de kinderkamer
  • Unieke meisje met knop poster met naam voor op de kinderkamer
  • Uniek superman ijsblauw poster met naam voor op de kinderkamer
  • Unieke stoere beer meent poster met naam voor op de kinderkamer

Over Kinderkamer Vintage

Haske Kroes-Sommers is de eigenaresse van Kinderkamer Vintage. Zij is afgestuurd als styliste aan de Styling Academy Artemis. Ze is gek op styling, maar voornamelijk op de styling van kinderkamers. Ze speurt allerlei winkels, markten en het web af op zoek naar mooie, maar vooral bijzondere vintage spulletjes. Ook houdt ze een blog bij, waarop ze laat zien hoe leuk vintage kan staan in een kinderkamertje, als je vintage combineert met nieuwere items. En haar grote liefde is illustreren!

In haar web shop verkoopt ze naast posters , ook nog kindercadeaus met naam. Wil je een rompertje laten bedrukken met één van de illustraties van Kinderkamer Vintage? Dat kan! Je kan ook een gymtas, stoffen tas, t-shirt en een slabbetje laten bedrukken met de illustraties van Haske. Voor hippe geboortekaartjes met een persoonlijke twist ben je bij Kinderkamer Vintage helemaal op het juiste adres!

Neem contact op met Kinderkamer Vintage

Heb je een vraag over een product dat je hebt gevonden in de webshop van Kinderkamer Vintage? Neem dan contact met Kinderkamer Vintage op door te mailen , jouw gegevens achter te laten in het contactformulier of een bel me terug-verzoek achter te laten. Heb je een vraag over de afhandeling van kindercadeaus? Dan kan je terecht bij Spreadshirt.nl, door te mailen of te bellen naar 030-3100057. Het team staat je graag te woord!

Ga naar de shop Contact