Op zoek naar een kraamcadeau met naam

Is er in jouw omgeving een kindje geboren en ben je op zoek naar een gepersonaliseerd kraamcadeau, zoals bijvoorbeeld een kraamcadeau met naam? Dan ben je bij Kinderkamer Vintage op juiste adres! Met een kraamcadeau met naam komt u zonder twijfel met een uniek cadeau op kraambezoek. U kunt deze cadeautjes natuurlijk ook gewoon voor uw eigen kindje bestellen!

Kraamcadeau met naam

Een kraamcadeau is altijd leuk om te geven, maar al helemaal om te krijgen. Wanneer je net bevallen bent, krijg je een hele hoop kraambezoek. Des te leuker is het als jouw kraambezoek een uniek, gepersonaliseerd kraamcadeau meebrengt zoals posters met naam of andere kindercadeaus waar de naam van het kindje op staat. De kinderposters met naam voor op de kinderkamer zijn handgemaakt door de eigenaresse van Kinderkamer Vintage. Er staan meerdere unieke met de hand gemaakte illustraties in de webshop, waarna je zelf de achtergrondkleur kunt kiezen en de naam van het kindje kunt invullen.

Wil je wat anders geven dan een poster voor aan de muur in de kinderkamer? Naast zelfgemaakte posters, verkoopt Kinderkamer Vintage in de webshop ook allerlei spullen die bedrukt worden met de unieke illustraties van Kinderkamer Vintage. Wil je een romper, gymtas, stoffen tas, slabbetje of t-shirt laten bedrukken met één van de een van de door Haske ontworpen illustraties, alles is mogelijk.

  • kraamcadeau met naam
  • slabbetje kraamcadeau met naam
  • babytshirt met naam kraamcadeau
  • meisje met bloemen gymtas kraamcadeau met naam

Over Haske van Kinderkamer Vintage

De eigenaresse van Kinderkamer Vintage is Haske Kroes-Sommers. Haske studeerde af als stylist aan Styling Academy Artemis. Ze is altijd al gek geweest op styling, maar het stylen van kinderkamers vindt ze het allerleukst om te doen. In haar vrije tijd speurt ze allerlei markten, winkels en het internet af naar mooie maar vooral bijzondere vintage vondsten. Daarnaast houdt ze ook nog een blog bij over Kinderkamer Vintage en haar voorliefde voor vintage. En haar grote liefde is illustreren.

In haar webshop verkoopt niet ze alleen posters, maar ook nog kindercadeaus met naam. Wil je bijvoorbeeld een rompertje laten bedrukken met één van de illustraties van Haske van Kinderkamer Vintage? Dat kan! je kan ook een gymtas, stoffen tas, t-shirt of een slabbetje laten bedrukken met de illustraties van Haske.

Voor hippe geboortekaartjes met een persoonlijke twist ben je bij Haske van Kinderkamer Vintage helemaal op het juiste adres!

Contact met kinderkamer vintage

Heerst er onduidelijkheid over een product dat je gevonden hebt in de webshop van Kinderkamer Vintage? Neem dan gerust contact op met Kinderkamer Vintage door te mailen naar haskesommers@gmail.com , jouw gegevens achter te laten in het contactformulier of een door een bel me terug-verzoek achter te laten op de website. Heb je een een vraag over de kindercadeaus? Daar is Spreadshirt.nl de aangewezen partij voor. Je kan ze bereiken door te mailen of te bellen naar 030-3100057 Zij helpen je graag verder.

Ga naar de shop Contact