Uniek geboortekaartje?

Wil jij een uniek geboortekaartje voor jou net zo unieke kindje? Zoek dan niet verder. Je bent bij Kinderkamer Vintage helemaal aan het juiste adres! De geboorte van jouw kleine wondertje is een speciaal moment, dit vraagt om een net zo speciaal geboortekaartje. Met het versturen van een uniek geboortekaartje gemaakt door Kinderkamer Vintage, stel jij iedereen op de hoogte van de komst van jouw prachtige zoontje of dochter. Ik houd hierbij rekening met jouw wensen en ideeën als ouder(s). Of jullie nu een persoonlijke twist aan het kaartje willen geven, of mij compleet carte blanche geven: het eindresultaat zal prachtig zijn.

Uniek geboortekaartje van hoge kwaliteit

De geboorte van een kleine baby is zó’n bijzonder moment, dat moet gevierd worden! En bij een feestje horen kaartjes. Jullie zullen veel kaartjes ontvangen ter felicitatie, maar het is ook leuk om zelf een uniek geboortekaartje te versturen om de komst van de kleine te verkondigen met de rest van de wereld. Tegenwoordig gaat alles digitaal, maar bij sommige momenten horen de ‘traditionele’ kaarten: zoals de geboorte van jouw prachtige zoon of dochter. Leuk voor nu, maar ook leuk om te bewaren voor later. Met de hulp van Kinderkamer Vintage ben je gegarandeerd van een leuk, mooi en uniek geboortekaartje van hoge kwaliteit.

Uniek geboortekaartje maken

Ben jij benieuwd hoe Kinderkamer Vintage jouw unieke geboortekaartje maakt? Ik leg het je graag uit! Want wist je bijvoorbeeld dat er bij het maken van een uniek geboortekaartje drie mogelijkheden zijn?

  • Mogelijkheid één: jij hebt al een illustratie voor Kinderkamer Vintage op het oog die je graag op jouw unieke geboortekaartje wilt hebben
  • Mogelijkheid twee: je hebt een illustratie van mij gezien die je graag wilt aanvullen met jouw eigen idee. Wat dacht je van bijvoorbeeld het toevoegen van een dier als een hond of poes? Of misschien wel een mooie bloem of iets anders persoonlijks
  • Mogelijkheid drie: je hebt zelf een totaal eigen idee die je graag door mij uitgewerkt ziet worden op een uniek geboortekaartje!

Mail me gerust jouw ideeën en vragen door. Ik ga dan geheel vrijblijvend bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat de prijs hiervoor is. Wil je graag wat inspiratie opdoen? Bekijk dan gerust in mijn blog een aantal hippe en unieke geboortekaartjes die ik eerder heb gemaakt. Hier lees je ook meer over hoe deze geboortekaartjes tot stand zijn gekomen. Nieuwsgierig geworden? Snuffel gerust rond op de website en bekijk de shop voor geboortekaartjes!

Uniek geboortekaartje kopen?

Wil jij bij Kinderkamer Vintage een uniek geboortekaartje laten maken? Ik help je graag verder! Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wil je naast een uniek geboortekaartje nog meer leuke producten aanschaffen? Zoals kindercadeaus met naam of kinderkamer posters? Kijk dan gerust verder op mijn webshop!

 

Ga naar de shop Contact