Mooie poster meisjeskamer

Ben jij op zoek naar een poster voor een meisjeskamer? Zoek dan niet verder. Ik help je hier graag aan! Met het ophangen van één van mijn posters voor meisjeskamers heb jij de finishing touch voor de inrichting in handen! Een inspirerende, mooie, gekleurde wanddecoratie voor de kamer van jouw meisje, zwart-wit is natuurlijk ook een optie.

Het is dé accessoire voor een meisjeskamer, waarmee je direct kleur of sfeer kunt creëren. Bij Kinderkamer Vintage heb je ruim de keuze uit diverse zelfgemaakte posters. Van lieve diertjes tot aan stoerdere varianten: er is voor ieder wat wils. Bij Kinderkamer Vintage ben je altijd gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit. Laat je verrassen!

Creëer jouw eigen unieke meisjeskamer poster

★   kies je favoriete illustratie   ★   vul de naam in   ★   kies de achtergrondkleur

Poster voor meisjeskamer met naam!

Bij Kinderkamer Vintage kun je helemaal zelf jouw eigen poster voor een meisjeskamer samenstellen. Ik vertel je graag hoe! Je kiest als eerste jouw favoriete door mij gemaakte illustratie uit. Hierbij heb je volop keuze! Is jouw dochter bijvoorbeeld in de lente geboren of heeft ze een bloem als naam? Dan is de poster ‘bloemenmeisje’ misschien een leuke keuze!

Veel variatie in illustraties en tekeningen

Of kies voor het schattige slapende vosje: heerlijk in dromenland, net als jouw dochter in haar kamertje. Of kies voor de zeemeermin, stoere beer of het snoezige egeltje. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je de naam van jouw dochter invullen. Het thema van de illustratie van de kamer van het meisje is natuurlijk afhankelijk van haar stijl. Je maakt het écht persoonlijk door een naam toe te voegen aan de decoratie.

Persoonlijke posters, prenten en kaarten

De poster voor de meisjeskamer wordt hierdoor super persoonlijk! Als laatste selecteer je de gewenste achtergrondkleur: matchend bij de tinten van de kamer of juist compleet anders als verrassend contrast. En that’s it! Bestellen maar. De levertijd is doorgaans slechts 2 tot 4 werkdagen!

Prachtige illustratie voor in de meisjeskamer

Een poster met dieren, een regenboog of Nijntje geeft de meisjeskamer van je dochter meteen een heel ander uiterlijk. Het maakt de kamer tot één geheel of geeft net dat ene extra beetje kleur dat je zo mooi vindt! Houdt je dochter van dieren? Dan is een illustratie met een panda, Nijntje of een vosje een goede keuze. Is je dochtertje in de winter geboren? Kies dan voor het winter meisje! Alle unieke handgemaakte posters geven iedere kamer de look naar wens. Stoer, rustig of juist heel kleurrijk! Ik verkoop voor ieder wat wils.

Over Kinderkamer Vintage

Wil jij een poster voor een meisjeskamer bij Kinderkamer Vintage bestellen. Wat leuk! Ik vertel je graag iets meer over mezelf. Mijn naam is Haske Kroes-Sommers. Ik ben dól op styling. Daarom ben ik ook afgestudeerd aan de Styling Academy Artemis. Mijn passie? Kinderkamer styling! Van kindercadeaus met naam, kinderkamer posters en geboortekaartjes: ik ontwerp ze allemaal 100% zelf met veel liefde.

Met mijn passie en enthousiasme heb ik al diverse papa’s en mama’s heel blij mogen maken met mijn producten. Bijvoorbeeld stoere posters voor jongenskamers of getekende geboortekaartjes. Maar ook wanneer je zoekt naar een poster voor een meisjeskamer, help ik je graag verder. Bekijk gerust mijn blog voor meer inspiratie en snuffel ook eens rond in de shop voor geboortekaartjes

Poster meisjeskamer bestellen

Posters voor kinderkamers kan je ophangen met tape of in een mooie lijst, ze maken de kamer van het meisje af. Kaarten, prenten, posters en illustraties zijn ten alle tijden een mooie aanvulling op het thema in de meisjeskamer. Wil jij een poster voor een meisjeskamer bestellen? Ik help je hier graag bij! Kijk gerust rond tussen al mijn posters en kies het exemplaar die het best bij de kamer en jouw prachtige dochter past. Wanneer je nog vragen en / of opmerkingen voor Kinderkamer Vintage hebt, kun je altijd contact opnemen. Ik help je van harte verder.

Poster jongenskamer