Poster meisjeskamer gezocht?2019-02-15T11:27:56+00:00

Mooie poster meisjeskamer

Ben jij op zoek naar een poster voor een meisjeskamer? Zoek dan niet verder. Ik van Kinderkamer Vintage help je hier graag aan! Met het ophangen van één van mijn posters voor meisjeskamers heb jij de finishing touch voor de inrichting in handen! Het is dé accessoire voor een meisjeskamer, waarmee je direct kleur of sfeer kunt creëren. Bij Kinderkamer Vintage heb je ruim de keuze uit diverse zelfgemaakte posters. Van lieve diertjes tot aan stoerdere varianten: er is voor ieder wat wils. Bij Kinderkamer Vintage ben je altijd gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit. Laat je verrassen!

Creëer jouw eigen unieke meisjeskamer poster

★   kies je favoriete illustratie   ★   vul de naam in   ★   kies de achtergrondkleur

In verband met vakantie zullen bestellingen vanaf 25 februari weer worden opgepakt.

Poster voor meisjeskamer met naam!

Bij Kinderkamer Vintage kun je helemaal zelf jouw eigen poster voor een meisjeskamer samenstellen. Ik vertel je graag hoe! Je kiest als eerste jouw favoriete door mij gemaakte illustratie uit. Hierbij heb je volop keuze! Is jouw dochter bijvoorbeeld in de lente geboren of heeft ze een bloem als naam? Dan is de poster ‘bloemenmeisje’ misschien een leuke keuze! Of kies voor het schattige slapende vosje: heerlijk in dromenland, net als jouw dochter in haar kamertje. Of kies voor de zeemeermin, stoere beer of het snoezige egeltje. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je de naam van jouw dochter invullen. De poster voor de meisjeskamer wordt hierdoor super persoonlijk! Als laatste selecteer je de gewenste achtergrondkleur: matchend bij de tinten van de kamer of juist compleet anders als verrassend contrast. En that’s it! Bestellen maar. De levertijd is doorgaans slechts 2 tot 4 werkdagen!

Over Kinderkamer Vintage

Wil jij een poster voor een meisjeskamer bij Kinderkamer Vintage bestellen. Wat leuk! Ik vertel je graag iets meer over mezelf. Mijn naam is Haske Kroes-Sommers. Ik ben dól op styling. Daarom ben ik ook afgestudeerd aan de Styling Academy Artemis. Mijn passie? Kinderkamer styling! Van kindercadeaus met naam, kinderkamer posters en geboortekaartjes: ik ontwerp ze allemaal 100% zelf met veel liefde. Met mijn passie en enthousiasme heb ik al diverse papa’s en mama’s heel blij mogen maken met mijn producten. Bijvoorbeeld stoere posters voor jongenskamers of getekende geboortekaartjes. Maar ook wanneer je zoekt naar een poster voor een meisjeskamer, help ik je graag verder. Bekijk gerust mijn blog voor meer inspiratie en snuffel ook eens rond in de shop voor geboortekaartjes

Poster meisjeskamer bestellen

Wil jij een poster voor een meisjeskamer bestellen? Ik help je hier graag bij! Kijk gerust rond tussen al mijn posters en kies het exemplaar die het best bij de kamer en jouw prachtige dochter past. Wanneer je nog vragen en / of opmerkingen voor Kinderkamer Vintage hebt, kun je altijd contact opnemen. Ik help je van harte verder.

Poster jongenskamer

haskesommers@gmail.com