Stoere poster jongenskamer

Zoek jij een unieke poster voor een jongenskamer? Hiervoor ben je bij Kinderkamer Vintage geheel aan het juiste adres. Het inrichten van een jongenskamer is onwijs leuk: je kunt alle kanten op! Van stoer tot pastel, van liefjes tot in een bepaald thema. Posters voor kinderkamers de ideale decoratie.

Met het ophangen van een poster in de jongenskamer, geef je de ruimte de finishing touch. Doordat ik de poster 100% zelf ontwerp en maak, zijn jullie gegarandeerd van vakmanschap en kwaliteit. De poster in de jongenskamer is dan ook als een prachtige wanddecoratie!

Creëer jouw eigen unieke jongenskamer poster

★   kies je favoriete illustratie   ★   vul de naam in   ★   kies de achtergrondkleur

Eigen poster voor jongenskamer creëren

Bij Kinderkamer Vintage heb jij de mogelijkheid om zelf jouw eigen poster voor een jongenskamer te creëren. Hoe? Ik leg het je graag uit! Allereerst kies je jouw favoriete door mij gemaakte illustratie uit. Je hebt ruim de keuze! Wat dacht je van een snoezig egeltje? Of kies je liever voor de stoere beer? Wie weet past de dalmatiër of het ruimteschip juist beter in de jongenskamer. Stoere posters en hippe illustraties. Bij Kinderkamer Vintage vind je altijd nieuwe exemplaren!

Jongensillustraties

Voor de kamer van jouw zoontje hoort een poster op maat. Rood, blauw, zwart & wit. Alle kleuren zijn mogelijk. In combinatie met de naam van jouw zoon wordt het écht persoonlijk. De illustraties kan je ophangen met tape of in een lijst aan de muur.

Een herinnering die blijft

Heb je een keuze gemaakt? Vul dan de naam van jouw zoontje in. Hierdoor wordt de poster super persoonlijk en écht van hem. Tot slot selecteer je de gewenste achtergrondkleur. Kies bijvoorbeeld voor licht- of donkerblauw, groen of juist wit: maar net wat het best in het interieur past. De poster wordt geleverd in A5 formaat. De levertijd is doorgaans 2 tot 4 werkdagen. Het eindresultaat? Een persoonlijk, handgemaakt en op jullie voorkeuren afgestemde poster voor de jongenskamer.

Poster voor in de kamer van je zoon

Bestel een poster voor in de kamer van je zoon en transformeer de kamer compleet! Tot een kinderkamer compleet in de stijl van dieren. Of maak er een stoere kamer van door een poster met een auto of superman er op aan de muur te hangen. Deze vintage platen zijn natuurlijk ook onwijs leuk om cadeau te geven. Misschien heeft een vriendin of een collega laatst wel een zoontje gekregen! Een poster met een stoere beer of een stoer vosje maakt het knusse kamertje helemaal compleet. Zie je hem al aan de muur hangen? Ik ook!

Over Kinderkamer Vintage

Besluit jij een poster voor een jongenskamer via Kinderkamer Vintage te bestellen? Dan krijg je altijd een 100% origineel en handgemaakte poster van hoge kwaliteit. Ik ben Haske Kroes-Sommers en dól op styling. Als afgestudeerde aan de Styling Academy Artemis heb ik mijn passie gevonden in kinderkamer styling!

Van kindercadeaus met naam, kinderkamer posters en geboortekaartjes: ik ontwerp ze allemaal zelf met veel liefde. Hiermee heb ik al diverse papa’s en mama’s blij mogen maken. Bijvoorbeeld met getekende geboortekaartjes of stoere posters voor jongenskamers.

Ik help ook jou graag verder! Bekijk gerust mijn blog voor meer inspiratie en snuffel ook eens rond in de shop voor geboortekaartjes.

Poster jongenskamer bestellen

Een echte jongensposter om te herinneren. Wil jij een poster voor een jongenskamer bestellen? Dat kan! Kijk gerust rond tussen alle posters en kies het exemplaar die het best bij de kamer en jouw zoontje past. Heb je vragen en / of opmerkingen voor Kinderkamer Vintage? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ik help je van harte verder.

Poster jongenskamer