Mooie posters voor in de kinderkamer

Ben je op zoek naar een poster voor in de kinderkamer? Dan ben je hier bij Kinderkamer Vintage aan het juiste adres. Ik van Kinderkamer Vintage help je namelijk graag verder! Hang een prachtig poster op in de kinderkamer en de kamer is helemaal af. De posters die ik zelf ontwerp vormen namelijk een heuse eyecatcher én de finishing touch van de kinderkamer. Het creëren van sfeer was nog nooit zo gemakkelijk en leuk! Je kunt een keuze maken uit de verschillende unieke illustraties. Je vindt hier voor iedere kinderkamer een prachtige poster naar wens! Neem gauw een kijkje tussen de unieke posters en plaats een bestelling in de shop! Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem gerust contact met me op! Ik vertel je graag meer.

Creëer jouw eigen unieke kinderkamer poster

★   kies je favoriete illustratie   ★   vul de naam in   ★   kies de achtergrondkleur

Personaliseer de poster naar wens

Bij Kinderkamer Vintage kun je de posters voor de kinderkamer helemaal zelf samenstellen. Ik heb de illustratie al gemaakt, de rest is aan jou! Zo creëer je een poster die compleet naar wens is. Allereerst kies je de illustratie uit die jij het leukst vindt. Er is veel keus! Misschien heb je een voorkeur voor het supermeisje, of past een stoere beer beter in de kamer. Heb je de illustratie gekozen? Dan is het tijd voor het invullen van de naam van het kindje! Doordat je de poster zelf kunt personaliseren, wordt de poster extra persoonlijk. Hier gooi je zonder twijfel hoge ogen mee! Het kiezen van de achtergrondkleur is de allerlaatste stap. Kies een kleur die al voorkomt in de kamer of kies voor de afwisseling juist andere kleur! En klaar is de poster. Je hebt de poster al binnen 4 werkdagen in huis. Klaar om opgehangen te worden.

Ik maak met veel liefde kinderkamer illustraties die jullie kunnen vinden in de shop.

Het verhaal achter Kinderkamer Vintage

Ik vertel je graag wat meer over mezelf en over mijn bedrijf: Kinderkamer Vintage. Ik ben Haske Kroes-Sommers, de vrouw achter Kinderkamer Vintage. Ik ben al van jongs af aan gek op alles wat maar met styling te maken heeft. Ik zou zelfs kunnen stellen dat ik een voorliefde heb voor de styling van kinderkamers. Ik ben niet voor niets afgestudeerd aan de Hogeschool voor styling, Academie Artemis. Het stylen van kinderkamers is echt een passie van mij. Daarom ben ik begonnen met Kinderkamer Vintage. In de shop vind je naast posters voor de kinderkamer nog meer unieke producten. Van geboortekaartjes, kindercadeaus met naam tot aan posters voor een jongens- of meisjeskamer. Kijk gerust eens rond in de shop en bekijk mijn werk.

Op mijn blog laat ik zien hoe leuk vintage kan zijn op de kinderkamer.

Lees mijn kinderkamer blog

Neem eens een kijkje in mijn blog! Hier lees je alles wat je maar wilt lezen over de styling van kinderkamer en kun je veel inspiratie opdoen! Laat je inspireren door de blogs die ik schrijf en de tips die ik met je deel op het gebied van kinderkamer styling. Houd mijn blog in de gaten zodat je niets mist.

Bestel een poster voor in de kinderkamer

Zie je één van mijn posters al in de kinderkamer hangen? Maak dan een keuze uit de illustraties die ik gemaakt hebt en doe de vervolgstappen! Je kiest een illustratie, vult de naam van het kindje in en daarna kies je de gewenste achtergrondkleur. Het resultaat? Een unieke posters die compleet gespecialiseerd is. Bestel hem vandaag nog! De kamer krijgt meer kleur en sfeer. Als je nog een vraag of opmerking hebt kun je altijd contact met me opnemen. Laat een bel-me-terug verzoek achter of vul het contactformulier in. Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug. Ik help je namelijk heel graag verder. Misschien hangt er binnenkort wel een mooie poster met mijn illustratie in de kamer van je kindje. Of doe een poster cadeau! Dit originele cadeau valt bij iedereen in de smaak.