Prenten babykamer

Zoek je prenten voor in de babykamer?

Is de babykamer nog wat leeg en lijkt het je leuk om wat aan de muur te hangen? Dan zijn de prenten voor de babykamer van Kinderkamer Vintage echt wat voor jou! De prenten die met de hand voor je ontwerpen worden geven de finishing touch aan de babykamer. Ze zijn natuurlijk ook super leuk om cadeau te doen aan een zwangere uit je omgeving. Er is voor ieder wat wils. Van zeemeerminnen tot aan een schattig egeltje. De hoogwaardige prenten voor de babykamer geven iedere babykamer een unieke uitstraling.

Gepersonaliseerde prenten voor de babykamer

Alle illustraties van de prenten voor de babykamer zijn helemaal door Haske van Kinderkamer Vintage gemaakt. Maar je kunt ze nog persoonlijker maken! Bij Kinderkamer Vintage kun je deze poster namelijk helemaal zelf samenstellen. Kies één van de vele zelfgemaakte illustraties uit de shop. Doordat er veel keuze is, is er voor iedere babykamer wel een prachtige prent te vinden! Past het egeltje beter, of misschien toch het bloemenmeisje? Het is allemaal aan jou! Als je de perfecte illustratie uitgekozen hebt is het tijd voor de personalisatie. Kies de achtergrondkleur naar wens uit en vul de naam van het kindje in. Voilà! De prent is klaar en hij is al binnen 2 tot 4 dagen in huis! Van lang wachten is bij Kinderkamer Vintage totaal geen sprake. De prent hangt al gauw aan de muur in de babykamer.

Bestel een prent voor in de babykamer

Haske van Kinderkamer Vintage maakt je graag blij met een prent voor in de babykamer. Deze prenten vind je in de shop! In de shop kun je nog veel meer vintage items voor in de kinderkamer shoppen, bijvoorbeeld kindercadeaus met naam. Maar ook wanneer je opzoek bent naar prachtige originele geboortekaartjes moet je bij Kinderkamer Vintage zijn! Als je nog een vraag hebt kun je altijd contact opnemen door een e-mail te sturen of een bel me terug-zoek achter te laten. Haske helpt je graag verder.

Ga naar de shop Contact