Kraamcadeau met naam?

Wil jij graag een kraamcadeau met naam geven? Bijvoorbeeld aan je lieve zus die is bevallen van jouw prachtige neefje of nichtje? Of wellicht wel voor je beste vriendin, je buurvrouw, je collega of jouw eigen vrouw! Je bent hiervoor bij Kinderkamer Vintage geheel aan het juiste adres. Soms kan het vinden van een uniek kraamcadeau knap lastig zijn. Zeker wanneer het gaat om een tweede of misschien zelfs wel derde kindje. Speelgoed is er al in overvloed, idem voor kleertjes en vaak worden er (onbewust) dubbele cadeaus gegeven. Met een kraamcadeau met naam maak je het cadeau een stuk origineler én persoonlijker. Zeker weten dat jij hoge ogen gaat gooien bij het kraambezoek! Bij Kinderkamer Vintage kun je altijd hippe kraamcadeaus scoren van hoge kwaliteit. Zo hebben de kersverse papa en mama er ook echt wat aan.

Origineel kraamcadeau met naam

Bij Kinderkamer Vintage kun je altijd een origineel kraamcadeau met naam scoren! Wat dacht je van het laten bedrukken van een snoezig rompertje met de naam van de pasgeboren baby? Het handige aan deze rompertjes is dat ze beschikken over korte mouwen: wat ideaal is voor de warmere dagen. Ook beschikt deze romper over handige details om hem snel aan- of uit te trekken! Door hier de naam op te laten bedrukken, heb jij een super origineel babycadeau in handen! Uiteraard kan dit ook verwezenlijkt worden bij een rompertje met lange mouwen. Of wat dacht je van het laten bedrukken van een slabbetje met de naam van de baby? Functioneel én origineel! Voor alle kindercadeaus met naam geldt:

  • De naam is gemakkelijk toe te voegen
  • De cadeaus zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten
  • De producten zijn altijd fair en duurzaam geproduceerd
  • Het materiaal van de witte versies is altijd 100% katoen!

Kraamcadeau met naam bestellen?

Wil jij graag zelf een kraamcadeau met naam bestellen? Dat kan! Kijk gerust rond in de webshop en laat je verrassen en inspireren. Wil je naast het kraamcadeau met naam ook nog een ander leuk product kopen? Misschien wel voor jezelf? Bij Kinderkamer Vintage kun je ook stoere kinderkamer posters vinden en geboortekaartjes. Kijk gerust rond in de shop voor geboortekaartjes of lees mijn blog voor meer inspiratie!

Ga naar de shop Contact