Au Au Au…dit doet me echt pijn….deze beauty heeft lang bij Pepijn op de kamer gestaan, maar nu moet hij toch plaats maken voor een ander setje. Eigenlijk kan ik hem niet wegdoen…dit is zo’n uniek vintage schoolbankje. In de tijd dat ik dit werk doe (nu zo’n 7 jaar) heb ik maar 1 x zo’n setje voorbij zien komen. Maar de tijd is gekomen om een ander huisje voor hem te zoeken. Nieuwsgierig?

Dit setje was echt een ‘Mess’ toen ik hem vond. Paarse poten, vol met stift, maar na een volledige make- over is dit het resultaat. Schitterend toch?! Het houtwerk is weer mooi en de poten in een goede lak. Er staan nog wel een paar kleine lettertjes in het blad gekerfd maar dat is (vind ik) alleen maar charmant en geeft aan dat het echt een oud baasje is. Maar vergis je niet want dit vintage schoolbankje zit super solide in elkaar en is daarom al geschikt voor jong, maar ook voor oud. Omdat het stoeltje niet kan klappen kan je er namelijk zo opkruipen op je knieën, maar zelfs ik pas er nog (met een beetje proppen) achter. Het is een soort love-seat bankje, geschikt voor 2 kleine bilpartijen, of 1 wat grotere.

Interesse? De afmetingen: hoogte van het bureautje is 78 cm, hoogte van de zitting is 48 cm, diepte van het setje inclusief bankje is 72 cm. Ik verkoop het voor 149 euro en het is alleen op te halen in Amsterdam. Als je interesse hebt mail me dan!

Vintage schoolbankje – Verkocht

Interesse in dit vintage schoolbankje? Mail me. Op te halen in Amsterdam. Illustraties van mijn hand (zoals het vosje) zijn te vinden in de webshop van kinderkamervintage

Illustraties van mijn hand (zoals het vosje) zijn te vinden in de webshop van kinderkamervintage

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren