Vintage schoolbureautje met stoel VERKOCHT

Vintage schoolbureautje met stoel VERKOCHT

Dit stoere vintage schoolbureautje met stoel wat mij betreft helemaal super door de combinatie hout en donkere staal, nog helemaal in originele staat en… Te Koop!

Heb je interesse?
Ben je opzoek naar zo’n stoer industrieel bureau en stoeltje? Deze is te koop! En het leuke is dat hij ook nog helemaal in de originele staat is. In mooie vintage staat. En ook de echte oude details als de papierlade onder het bureautje, de pennenrichel en het inktpotje met schuifklepje. De hoogte van het bureautje is 67 cm en de hoogte van de zitting van het stoeltje is 40 cm. Het is dus niet een echte peuter-kleuterset maar voor de stap hierna. Wil je het komen ophalen? Dat kan! Het setje staat klaar in Amsterdam en kost 79 euro. Mail me als je interesse hebt: haskesommers@gmail.com.

Zoek je iets anders?
Houd mijn Te Koop items in de gaten, er komt regelmatig vintage binnen. Als je mij volgt op facebook of je inschrijft voor de nieuwsbrief dan ben je ook meteen op de hoogte als er nieuw vintage binnenkomt.

Bezig met de kinderkamer?
Ik hoop dat mijn blog je veel inspiratie geeft. En nog opzoek naar mooie illustraties voor aan de muur? Neem eens een kijkje in de Poster-Shop voor meer voorbeelden en informatie!

Vintage schoolbureautje met stoel VERKOCHT

Vintage schoolbureautje met stoel

 

BewarenBewaren

2017-10-22T14:30:38+02:0024 augustus 2017|_Kinderkamer Vintage, ★ Vintage meubeltjes VERKOCHT|

Deel dit bericht:

Titel