Ben je op zoek naar een bijzonder vintage schoolbankje voor 2? Ik heb er één die erg mooi is en in bijzondere goede vintage staat! Super stevig en met bijzondere details als pennenricheltjes en inktpotjes. De stoeltjes zitten aan het bureautje vast. Het vintage schoolbankje is 110 cm breed en geschikt voor de leeftijd 2 tot zeker 8. Mijn zonen van 3 en 7 passen er beiden goed achter! Leuk dus voor broers en zussen en staat bijzonder decoratief zowel in de woonkamer als in de kinderkamers.

Het schoolbankje is te koop voor 189 euro. Ben je geïnteresseerd? Mail me dan! haskesommers@gmail.com. En is dit niet waar je naar op zoek bent? Kijk eens onder mijn andere items te koop.

En het kan zomaar zijn dat, nu je opzoek bent naar kinderbureautjes, je ook bezig bent met het (opnieuw) inrichten van de kinderkamer. Zoek je inspiratie? Een leuke manier om vintage te combineren met de trends van nu? Kijk eens op mijn blog. En heb je de basis onder de knie en ben je toe aan de details? Voor mooie kinderkamer-illustraties klik hier!

Ik hoop dat mijn site je inspiratie geeft.

vintage schoolbankje voor 2 VERKOCHT

Schoolbankje voor 2: 189 euro: haskesommers@gmail.com

Schoolbankje voor 2: 189 euro: haskesommers@gmail.com