Dit vintage lessenaartje met klep en bijbehorend stoeltje is een pareltje wat mij betreft! Het heeft ook heel lang bij ons in de gang gestaan totdat mijn man Robin er een beetje zat van was…..de deur van de kelder kon hierdoor namelijk nauwelijks meer open……maar ik kon er gewoon geen afstand van doen….maar ja ik kan helaas niet alles houden wat ik aanschaf dus vandaar: dit vintage lessenaartje met klep te koop! Wie biedt een goed huis :)?!

Ben je geïnteresseerd in dit mooie lessenaartje mail me dan: haskesommers@gmail.com. Het kan worden opgehaald in Amsterdam. Het bureautje en bureaublad zijn in goede vintage staat. Het stoeltje gebruikt, maar wat mij betreft helemaal perfect zo. Geeft het setje een gave uitstraling.

Het is een uniek vintage setje met mooie details zoals de klep, de pennenrichel en de inktpot. Ook heeft het een haakje aan de zijkant voor het ophangen van de schooljas. Dit soort details vind ik altijd super. Het hout en metaal geven het een warme maar toch ook stoere uitstraling en past zowel in de woon- als in de jongens- of meidenkamer. Ik verkoop het setje voor 79 euro. De maten van het lessenaartje zijn: h: 69, b: 60. Zithoogte van het stoeltje is 39. Dus geen starters set, maar kleuter af.

Zoek je iets anders? Kijk eens bij mijn item Te Koop, misschien zit er iets voor je bij.

En ben je bezig met de kinderkamer en opzoek naar leuke ideeën? Check dan maar eens mijn BLOG, vol met kinderkamer inspiratie!

vintage lessenaartje met klep VERKOCHT

vintage lessenaartje met klep. 79 euro : interesse: haskesommers@gmail.com | op te halen in Amsterdam

vintage lessenaartje met klep. 79 euro : interesse: haskesommers@gmail.com | op te halen in Amsterdam