Van dit vintage schoolstoeltje heb ik er 6 en ze zijn in perfecte vintage staat! Gaaf model en mooi warm hout. Staan leuk naast het bed voor het nachtlampje, maar ook heel mooi bij een wit (IKEA) tafeltje of plank aan de muur. Zowel in de woonkamer als in de kinderkamer een succesnummer. Zijn deze vintage kleuterstoeltjes iets voor jou?

Interesse? De zittingshoogte van de kinderstoeltjes is 34 cm. En ik heb er dus 6 van! Ik verkoop ze los maar uiteraard ook meerdere tegelijk. Ze zijn oerdegelijk en gebouwd om niet om te kukelen. Hier kan jouw peuter of kleuter met een gerust hart op klimmen. En ze gaan een tijd mee. Mijn zoontje van bijna 6 past er ook nog bijzonder goed op en dat is een flinke.

Kopen? mail me dan: haskesommers@gmail.com. Per stuk kosten ze 20 euro. De kleuterstoeltjes zijn op te halen in Amsterdam.

Zoek je iets anders? Volg mij op Facebook. Daar zie je waarover ik blog en dus ook als ik blog over net binnengekomen vintage.

En krijg je ook de lentekriebels en moet er een frisse wind door het huis? Hopelijk doe je veel styling inspiratie op bij de andere items van mijn BLOG, vol foto’s en tips. Het meisje met bril is van mijn hand en ik maak meer illustraties, ook voor aan jouw muur! Voor meer info en voorbeelden kijk in mijn SHOP.

vintage kleuterstoeltjes – Verkocht

BewarenBewaren