Dit is weer een bijzonde setje, een stevig houten vintage klepbureautje met bijbehorende stoel. Nog helemaal in de originele staat. Ook heeft het bureautje oude details zoals de pennenrichel, een klep zodat je je spullen uit het zicht op kan bergen. Mooi voor in de woon-, jongens- of meisjeskamer!

Het vintage schoolbureautje is voor ongeveer 6 jaar en ouder ( bureau-hoogte 70, breedte 60 en diepte 42). De zittingshoogte van het stoeltje is  42,5. Niet voor de allerkleinste. 1 van de poten had aan de onderkant wat houtrot maar dat is uiteraard verwijderd en geïmpregneerd zodat het niet verder gaat. De laatste foto geeft aan wat je hiervan ziet, niet veel dus!

Geïnteresseerd? Deze eyecatcher wacht op je in Amsterdam en is te koop voor 89 euro: haskesommers@gmail.com.

Mocht je op zoek zijn naar iets anders? Volg mij op Facebook. Dan zie je wat ik blog en dus ook wanneer ik blog over nieuw binnengekomen vintage!

Accessoires: De tekening van het hondje is van mijn hand en te koop in de SHOP. De dromenvanger is van de Xenos en de slinger komt uit een leuk Haarlems winkeltje waar ik helaas de naam niet meer van weet…

vintage klepbureautje met stoel-VERKOCHT