Dit stoere vintage klepbankje met stoel is afkomstig van het degelijke merk Marko, nog helemaal in originele staat en… Te Koop!

Heb je interesse?
Ben je opzoek naar zo’n mooi oud schoolbankje met bijbehorende stoel? Deze is te koop! Het leuke is dat hij ook nog helemaal in de originele staat is. En ook de echte oude details als de klep (vol opbergruimte), de pennenrichel en het inktpotje met schuifklepje.

De hoogte van het bureautje is 69 cm en de hoogte van de zitting van de stoel is 44 cm. Het is dus geen kleuterset maar voor grotere kinderen. Goed om huiswerk achter te maken. Rommel kan in de klep. Wil je het komen ophalen? Dat kan! Het setje staat klaar in Amsterdam en kost 99 euro. Mail me als je interesse hebt: haskesommers@gmail.com.

Zoek je iets anders?
Als je mij volgt op facebook of je inschrijft voor de nieuwsbrief dan ben je ook meteen op de hoogte als er nieuw vintage binnenkomt.

En viel je oog op de poster?
Als je nog opzoek bent naar mooie illustraties voor aan de muur (net zoals het poezenmeisje hieronder), neem dan eens een kijkje in de shop van kinderkamervintage. Vol leuke posters met mijn tekeningen.

vintage klepbankje VERKOCHT

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren