Het is zover, deze vintage groene kast die jaren op de kamer van mijn zoon Pepijn heeft gestaan zoekt een nieuw huis! Met pijn in m’n hart moet ik zeggen. Maar ja onze Pepijn wordt een middelbare scholier en een nieuwe fase vraagt soms om nieuwe meubels. Vandaar dat in deze blog ‘ vintage kledingkast kinderkamer groen ‘ je alles vindt over deze kast en ook hoe je me kan bereiken als je interesse hebt!

Deze kast heb ik gekocht bij de Fabricage, helaas een winkel die niet meer bestaat, maar ze hadden een hele loods vol staan met dit soort schitterende vintage kasten in de meest mooie pastel tinten. Ik viel voor deze gave kleur groen. Het is een 2 deurskast met links 4 planken en rechts een flink hanggedeelte. Handig en schitterend voor elke meisjeskamer of jongenskamer. Trouwens ook super om een babykamer mee op te fleuren. Je kan deze tint groen met alles combineren.

Heb je interesse?
Zoals gezegd is deze vintage kledingkast tweedeurs, met links een uitgebreid leggedeelte en rechts een hang gedeelte. Onderin zit nog een lade over de hele breedte van de kast. De kast is nog in hele goede vintage staat. Er zit een klein bloempatroon in de hoeken.
De afmetingen van deze kledingkast zijn 120 cm breed, 192 cm hoog en 53 cm diep.
Prijs van deze kast is 750 euro.

Wil je deze kast wel zien schitteren in jouw kinderkamer? Mail mij dan en dan staat deze kast in Amsterdam op jou te wachten.

Poster: Valt jouw oog op de leuke panda-poster? Deze poster is te koop in mijn shop met nog veel meer van mijn eigen tekeningen. De achtergrondkleur is aan te passen aan de kleuren in jouw kinderkamer!

Deze groene vintage kledingkast staat natuurlijk op elke kinderkamer:

Deze vintage kledingkast is mooi en ongelooflijk functioneel met een leg en hang-gedeelte. De prijs is 750 euro en de kast is op te halen in Amsterdam. Interesse? Mail mij voor verdere info.