Dit super mooie vintage kinderlessenaartje is te koop! Het heeft een warme vintage look door het hout en de metalen donker groene pootjes. En in goede vintage staat!

Interesse? Dit vintage bureautje met klep heeft veel leuke oude details zoals de zwarte inktpot opening, de klep waardoor je lekker veel opbergruimte hebt en de pennenrichel. De hoogte van het bureautje is 64 cm en van de zitting van het stoeltje 37 cm. Het is dus een setje dat al snel na de babykamer kan worden neergezet. Spreekt het je aan? Ik verkoop het bureautje voor 79 euro en het is op te halen in Amsterdam.

Zoek je wat anders? Kijk voor m’n andere te koop items hier. Misschien zit er iets tussen!

Ben je bezig met het herinrichten van de kinderkamer? Mijn BLOG zit vol inspirerende voorbeelden van mooie meisjes en jongenskamers met stylingtips, dus hopelijk kan je je hart ophalen en flink aan de slag! Zie je door de bomen het bos niet meer? Ik kan je helpen! Kijk hier voor voorbeelden hoe een styling advies in z’n werk gaat.

vintage kinderlessenaartje VERKOCHT

vintage kinderbureautje: 79 euro, interesse? haskesommers@gmail.com | op te halen in Amsterdam

vintage kinderbureautje met bijbehorend stoeltje: 79 euro, interesse? mail me dan: haskesommers@gmail.com | op te halen in Amsterdam | het klokje is van PT

vintage kinderbureau met bijbehorende stoel: 79 euro, interesse? haskesommers@gmail.com | op te halen in Amsterdam

vintage kinderbureau met bijbehorend stoeltje: 79 euro, interesse? mail me dan: haskesommers@gmail.com | op te halen in Amsterdam | het klokje is van PT