vintage kinderbureau met stoeltje – verkocht

  • vintage kinderbureautje - kinderkamer - poster

vintage kinderbureau met stoeltje – verkocht

Van dit leuke school-setje word ik dus helemaal vrolijk. Het vintage kinderbureau en het stoeltje hebben een mooie lichte kleur hout en het formica bureaublad is een hele eigentijdse licht-gele kleur. Vintage dat helemaal past in het interieur van nu. En nu te koop!

Het setje is geschikt vanaf peuter-leeftijd en daarna. De hoogte van het tafeltje is 58 cm en de hoogte van de stoelzitting is 33.

Ben je geïnteresseerd? Het setje is in goede vintage staat, wordt verkocht voor 79 euro en kan worden opgehaald in Amsterdam. Het bureaublad heeft een paar lichte beschadigingen (op de foto’s te zien), maar voor een vintage formica blad is het echt nog heel mooi. Mail me als je dit schooltafeltje wel ziet zitten voor jouw thuis: haskesommers@gmail.com.

Ben je opzoek naar een ander setje? Als je me volgt via Facebook of Instagram dan zie je waarover ik blog en dus ook als ik blog over een nieuw binnengekomen vintage schoolsetje!

Bezig met de kinderkamer?  Dan kan het natuurlijk niet bij een vintage kinderbureau met stoeltje blijven. Via de categorie meisjeskamers vind je allerlei leuke inspiratie: binnenkijkers en shop en styling tips voor jouw dochter. De categorie jongenskamers is er voor de zoons en daar vind je natuurlijk net zulke mooie foto’s en ideeën! En de poster die je ziet is van mijn hand en te koop in de Poster-Shop. Daar vind je nog veel van mijn illustraties als poster. En het leuke is dat je een naam kan toevoegen en de achtergrondkleur kan kiezen. Ook leuk als bijzonder kraamcadeautje.

vintage kinderbureau met stoeltje: een echte eye-catcher

vintage schoolsetje - poster - kinderkamervintage

formica bureaublad

geel - formica - blad

Veel van mijn illustraties zijn als posters te koop in mijn webshop! Je kan de naam van een kindje toevoegen en de achtergrond kleur bepalen. Dus helemaal custome made!

2019-03-15T10:08:52+01:007 september 2018|_Kinderkamer Vintage, ★ Vintage meubeltjes VERKOCHT|

Deel dit bericht:

Titel