Dit mooie vintage kinderbureau met stoel is een juweeltje wat mij betreft, stoeltje en bureau horen bij elkaar, nog helemaal in originele staat en… Te Koop!

Heb je interesse?
Ben je opzoek naar zo’n gaaf houten vintage bureausetje? Deze is te koop! En het leuke is dat hij ook nog helemaal in de originele staat is. En in mooie vintage staat. Het houtwerk ziet er nog zo mooi uit, maar ook het staal van de poten. Hier is iemand heel zuinig op geweest. Er zijn ook veel oude details zoals de papierlade onder het bureautje, de pennenrichel en de inktpot met schuifklepje. De hoogte van het bureautje is 56 cm en de hoogte van de zitting van het stoeltje is 30 cm. Het is een set waar ze al snel achter kunnen. Twijfel je over de hoogte? Kijk dan even waar ze op school achter zitten. NB: 1 van de witte nopjes onder de stoelpoten is er af. Dit is nu opgevuld met vilten meubeldoppen.

Wil je het komen ophalen? Dat kan! Het setje staat klaar in Amsterdam en kost 89 euro. Mail me als je interesse hebt: haskesommers@gmail.com.

Zoek je iets anders?
Houd mijn Te Koop items in de gaten, er komt regelmatig vintage binnen. Als je mij volgt op facebook, Instagram of je inschrijft voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van mijn blog en dan ben je ook meteen op de hoogte als er nieuw vintage binnenkomt.

Bezig met de kinderkamer en/of spreekt de poster je aan?
Ik hoop dat mijn blog je veel inspiratie geeft. En nog opzoek naar mooie illustraties voor aan de muur? Het meisje wat nu boven het bureautje hangt is van mijn hand en ik verkoop veel van mijn illustraties als poster in de shop. Er kan een naam onder. Ook leuk als kraamcadeautje!

Vintage kinderbureau met stoel: hier wil je toch zelf ook achter kruipen?

vintage bureautje met bijpassende stoel. Interesse? Dan kan je me mailen. Het setje is op te halen in Amsterdam