Dit mooie vintage kinder klepbureau met stoel is weer een toppertje wat mij betreft, stoeltje en klepbureau zijn een originele set, nog in hele goede staat en… Te Koop!

Heb je interesse?
Ben je opzoek naar zo’n gaaf klepbureautje? Deze is te koop! En nog in goede vintage staat. Het houtwerk ziet er mooi uit en de stale metalen pootjes met lichte metallic glans trekken het naar het nu. Hier is iemand heel zuinig op geweest. Er zijn ook veel oude details zoals natuurlijk de klep, waar je alle rommeltjes in kan stoppen, de pennenrichel en de inktpot met schuifklepje. Ook het haakje waar de jasjes aan werden gehangen zit er nog aan! De hoogte van het bureautje is 64 cm en de hoogte van de zitting van de stoel is 37 cm. De set is niet voor de allerkleinste, maar dit setje kan zeker een tijd mee!

Wil je het komen ophalen? Dat kan! Het setje staat klaar in Amsterdam en kost 89 euro. Mail me als je interesse hebt: haskesommers@gmail.com.

Zoek je iets anders misschien?
Houd mijn Te Koop items in de gaten. Als je mij volgt op facebook, Instagram of je inschrijft voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van mijn blog en dan ben je ook meteen op de hoogte als er nieuw vintage binnenkomt.

Spreekt de poster boven het bureautje je aan?
Ik hoop dat mijn blog je veel inspiratie geeft. En nog opzoek naar mooie illustraties voor aan de muur? Het meisje wat nu boven het bureautje hangt is van mijn hand en ik verkoop veel van mijn illustraties als poster in de shop. Er kan trouwens een naam onder en je kan kiezen tussen 4 verschillende kleuren achtergrond. Ook leuk als persoonlijk kraamcadeautje!

Vintage kinder klepbureau met stoel: verkocht

vintage klepbureau met stoeltje - kinderkamervintage

Interesse? Je kan me altijd mailen. Dit klepbureau met bijbehorende stoel  is op te halen in Amsterdam en kost 89 euro.

 

vintage kinderbureautje met stoel - kinderkamervintage

klepbureautje met stoel