Dit is er echt weer eentje: met pijn in mijn hart….namelijk ons eigen setje waar de kinderen veel tekenen, huiswerk aan maken, knutselen etc…dit vintage dubbel bureautje is echt een pronkstuk in onze eetkamer maar….we krijgen een hondje….en dit is echt de enige plek voor de bench….en dus…zullen we van dit mooie vintage dubbel bureau afstand gaan doen…en zoek ik op korte termijn een heel goed huisje!

Interesse? Deze set is in goede vintage staat. Het houtwerk is erg mooi en het heeft geweldige oude details, zoals de opbergvakken, de pennenrichels en inktschuifjes. Het leuke is dat kinderen er al heel snel achter kunnen kruipen, omdat het een super stabiele set is die goed blijft staan, maar ook heel lang leuk blijft. Zelfs ik kan er nog aanzitten. En ze kunnen ook tegelijk erachter. De hoogte van de tafels is 73 cm en de hoogte van de stoel zittingen is 44 cm. De breedte van het setje is 110 cm en de diepte is 41 cm.

Ophalen: Omdat onze pup op korte termijn gaat komen is snel ophalen een grote pre! Mail me als je deze beauty van me wil overnemen. Ik verkoop het setje voor 189 euro en het is op te halen in Amsterdam. Denk bij het ophalen aan de maten. De achterbank zal iig zeker plat moeten.

Wil je wat anders? Als je me volgt op Instagram of Facebook blijf je op de hoogte van mijn blogs en dus ook van mijn blogs over vintage wat Te Koop is!

vintage dubbel bureautje: geweldige Eye-catcher is dit setje!

vintage dubbel bureautje

Dit vintage dubbel bureautje is toch een geweldige blikvanger? Interesse? Mail me dan, op te halen in Amsterdam.

vintage bureautje - kinderkamervintage -hout

Meer van mijn tekeningen vind je in de poster-shop. Benieuwd? Neem een kijkje! Op mijn site: haske-illustratie zie je meer tekeningen die ik heb gemaakt. De slinger die je ziet heb ik van de leuke website huisje van vijftien!